tisdag 24 oktober 2017

Döden i dina ögon 2

Köp dina favoritböcker till bra priser. Alltid fri frakt över 1kr. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Döden i dina ögon book. Tänk dig att du ser in i ögonen på.


Saltar al contenido principal.

När han ser in i folks ögon ser han datumet de ska dö. Jem, år gammal har förlorat hela sin familj. Hennes mamma dog i en överdos och ändå sen dess har hon förstått vad siffrorna hon ser i folks ögon betyder. Det är deras dödsdatum.


Hon försöker så gott det går att hålla sig undan inte befinna sig bland stora folkmassor och inte titta människor i ögonen. Reads Votes Part Story. Stockholm drabbas av en rad ritualmord på högt uppsatta tjänstemän.


Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Jem undviker alltid att se folk i ögonen. Hon vill inte se siffrorna. Siffrorna som berättar vilken dag de ska dö. För att slippa veta håller hon sig på. Kunde knappt lägga undan den, allra minst i skolan.


Läs även fortsättningen- Arvet;) Även denna bok är jättebra! En bladvändare som blir riktigt, riktigt spännande även om slutet är lite väl sockersött i min smak. Jem, 1 har ända sedan hon var liten har hon sett siffror i andras ögon. Hon försöker hålla sig undan andra människor för att slippa se dom i ögonen , men en dag träffar hon Spider. Hon har blivit runtflyttad till en mängd olika fosterhem sedan hennes mamma dog när hon var år.


Hon har, så länge hon kan minnas, sett siffror som surrar runt alla människors ansikten. Bokens omslag… alla böckers omslag har i princip samma uppgift. Och det är att fånga läsarens uppmärksamhet.


Adam står långt fram i bilden och i bakgrunden ser man massa siffror (som representerar datum i människors ögon ). Tonårstjejen Jem ser siffror i människors ögon. Idén med siffrorna i ögonen låter ju rätt häftig och kan leda till en hel del intressanta grejer i en ungdomsroman. Unik inblick i Stalins.

Hur kan du då vara nära andra människor? Ni kanske kommer ihåg att jag har pratat och skrivit om Rachel Wards fantastiska böcker tidigare? Nu är jag i full färd med att att läsa den tredje och sista boken, som har det passande namnet Slutet. Alla böckerna utspelar sig i en snar framtid.


Kanske är det det direkta tilltalet, den spännande storyn, trovärdigheten trots det icke trovärdiga, de två trassliga figurernas kärlek eller huvudpersonens tuffa sårbarhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg