måndag 2 oktober 2017

Jourhavande chatt

Innehållet i chatten krypteras och försvinner när chatten stängs ner eller chattiden gått ut. Om du sitter på en offentlig dator som andra kan använda bör du stänga chattfönstret när du är färdig så att ingen kan se vad som skrivits. Om det är många som vill chatta samtidigt kan du hamna i kö.


Klicka på starta chatt knappen för att ställa dig i kön till chatten. Chatten öppnar december kl. Vi raderar kontinuerligt all annan data varje vecka. Från och med den december utökas verksamheten med en chatt. Med en chatt vill föreningen erbjuda en ny kanal för stödsökande, både för att kunna.


Ibland behöver du dela sina upplevelser, sina tankar och känslor med någon som lyssnar. Den som svarar har tystnadsplikt, vilket innebär att det ni pratar om inte får föras vidare. Du kan också vara anonym, om du vill. Ring 1och be att få tala med jourhavande präst. Jourhavande präst är öppen för alla som behöver medmänskligt stöd på natten.


Det går också att mejla eller chatta. Behoven är fortsatt stora och antalet digitala kontakter ökar. Behöver du någon att tala med? Vi finns där varje natt mellan ­- 06. Samtalen i chatten förs i enrum och du förblir anonym för den jourhavande.


Gå till chatten genom att klicka här. Hos Pratamera kan du snabbt få hjälp med ditt mående vid chatt , video och terapiprogram (KBT) av legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Gratis under år och med frikort.


Jourhavande chatt

Det betyder att det som sägs mellan er i samtal, chatt eller digitalt brev inte får föras vidare. En präst får heller inte kallas att vittna i rättegång som sådant som prästen hört i ett enskilt själavårdssamtal. Tjänsten är nationell och rikstäckande. Allt för många unga känner sig ensamma och mår dåligt. De måste kunna vända sig till någon som lyssnar.


Man behöver inte tillhöra kyrkan för att kontakta jourhavande präst, och man behöver inte samtala om religiösa saker. Nu chattar jourhavande prästen. Kontaktcenter Andelen unga som kontaktar jourhavande präst är låg.


Jourhavande chatt

Kanske blir det ändring på det när Svenska kyrkan nu lägger till nya kontaktvägar i form av krypterad chatt och elektronisk brevlåda. Skickar du ett digitalt brev får du svar inom timmar. I tidevarv där de sociala medierna finns i princip i varje persons ficka utökar Svenska kyrkans sina möjligheter att nå jourhavande präst. Psykologiguiden ägs och är kvalitetsgranskad av Sveriges Psykologförbund som är psykologernas fack- och yrkesförbund.


Ring vår Pratlinje, Live chat , Tele chat , Heta linje och prata med Svenska chat tjejer och killar i blandade åldrar och med olika spännande fritidsintressen på. Bris är en barnrättsorganisation som stöttar barn, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare genom att göra barns röster hörda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg