tisdag 31 oktober 2017

Bali resmål

Bali resmål

Få en gratis offert på din drömresa idag. Bekijk het ruime aanbod naar Bali. Boka online, betala på hotellet. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Upp till rabatt i Bali.


Sista minuten-erbjudanden. Detta tropiska paradis har en unik blandning av moderna turistanläggningar i kombination med underbar shopping, stränder och ett rikt kulturarv. De balinesiska människorna är stolta över att ha bevarat sin unika hinduiska kultur.


Naturen är sagolikt vacker. Balis skönhet finns inte bara i naturen. I Kuta trängs surfarna med backpackers, Ubud passar den som gillar konst, Nusa Dua har vackra stränder och i Lovina kan du se delfiner.


Stränderna är av sand och lava och bästa tiden att resa är juli till september. Valutakoden är IDR och rupie = 1sen. Bali är en ö som passar alla. Vings resor till Bali. Vill du uppleva så mycket som möjligt under din semester kan du kombinera flera resmål under samma resa.


Njut av havsbrisen på en katamaran-tur till ön Lembongan eller våga dig in i fladdermusgrottan Goa Lawah. Ta med familjen till Bali. Unika upplevelser och avkoppling. Här finns resmålen som passar romantiska par, familjer och partyhajar. Hotell och resorter, restauranger och barer, stränder och sevärdheter.


Smaragdgrönt landskap Som en smaragdgrön matta breder den tropiska grönskan ut sig över landskapet. Ett mångsidigt resmål. Du kan enkelt kombinera flera destinationer eller njuta av lugnet på en och samma plats. Både dykningen och övriga aktiviteter är mångsidiga. Oavsett hur resan genom Asien ser ut, finns ett fantastiskt brett utbud av resmål.


Men här finns mer att upptäcka. I det här inlägget skriver jag om det bästa och sämsta på Bali. Passar dig som söker lugnt tempo och bara vill njuta av den storslagna naturen.


Det är där de flesta turister håller sig för att det mesta finns där. Det vackra grönskande landskapet är fyllt av vulkaner, risodlingar och längs kusten finns det många sandstränder. Det här är ett av få resmål där det spännande kulturlivet lockar lika mycket som solen, värmen och naturen. Här överblickar du hela Bali. Vill du veta mer om något av resmålen är det bara att klicka på en av ballongerna.


Vill du ha ett ännu större utbud tar det inte mer än minuter att resa med taxi till Kuta Beach. Som det mesta annat på ön är det billigt att åka taxi. I Kuta hittar du ännu fler restauranger, fler barer och riktigt bra shopping. Så vilket resmål ska jag välja?


Bali resmål

Det är många faktorer som spelar in när du ska välja ditt nästa resmål , men förhoppningsvis har informationen här hjälpt dig att välja det perfekta resmålet för dig. Att cykla runt bland bergsbyar, bevattningskanaler, frodiga terrassodlingar och tempel är en upplevelse utöver det vanliga. Sanur är ett område på den östra kusten i södra Bali.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg