måndag 2 oktober 2017

Förgreningskontakt svart

Förläng räckvidden på dina eluttag och ordna plats för att ansluta fler produkter – med våra skarvkablar, förgreningskontakter och grenuttag löser du det. Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Svart 4-vägs grenuttag från Voltomat! Detta 4-vägs grenuttag har Euro-uttag (platta) och passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, bordslampan eller annat valfritt föremål. Gör det smidigt för dig att kunna placera dina föremål var som helst i rummet.


Grenuttag med och utan brytare. Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen. Godkänt för utomhusbruk. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet. De flesta elarbeten måste utföras av en behörig.


Se vårt sortiment av grenuttag med kabel här. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Välkommen till Elbutik. Förgreningskontakt 2-vägs, jordad Vit. Tillbehör till belysning.


Dimmrar, tygslad stickkontakter, rörelsevakt m. Letar du efter ett tillbehör till din lampa eller belysning hittar du det här. FÖRGRENINGSKONTAKT KUBEN: Bra förgreningskontakt med tre stycken EU 220v samt tre stycken USB-uttag. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Typ A hona, aluminium, 3m, svart. En USB-hubb i ett praktiskt format och med ett hölje i aluminium. Utrustad med LED-indikator som visar när.


Förgreningskontakt svart

När du köper Vägguttag kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. Pefekt för dig som behöver flera uttag än det som finns i väggen. Barnsäkra jordade grenuttag.


Jordad förgreningskontakt med eurostickpropp för inomhusprodukter med eurostickpropp, t. Produkttyp Kopplingsplintar Dimension 6. Guldpläterad förgreningskontakt med 2x RCA-honor till RCA-hane. NetOnNet erbjuder ett brett utbud av olika grenuttag med eller utan strömbrytare. Beställ fraktfritt direkt online! Belysningstillbehör så att du får ut det mesta av dina lampor.


Förgreningskontakt svart

När du valt dina taklampor och andra lampor, och ditt hem har den belysning som du vill ha, då kan. Det var dumt av mig att ha en förgreningskontakt där när det inte ens behövs. Jag har Tv:n på samma och en lampa men den är aldrig tänd. Men det är ju ett annat uttag under det brända som jag inte använder alls. Så jag skulle haft tv:n på den istället.


Behöver du ny elektrisk utrustning? Vi har kablar, timers, säkringar, mätinstrument och grenuttag. I denna varugrupp hittar du allt elmaterial som du kan tänkas behöva när du ska montera eller koppla in dina lampor.


Alltid till ett bra pris på Elgiganten. Utöver takdoslock, takkrokar, sladdar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg