tisdag 24 oktober 2017

Psykoterapi stockholm

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Charlotta Dybeck, fil.


Stockholm Jag erbjuder psykoterapi , fokuserad korttidsterapi och gruppterapi, stödsamtal, handledning och chefsstöd. Jag arbetar även med utveckling för arbetsgrupper och ledare inom olika branscher. Studentterapier till rabatterat pris.

Hej och välkomna till SPM – en psykoterapimottagning med ett modernt arbetssätt där flexibilitet, helhetsorientering och ett positivt tänkande präglar vår verksamhet. Föreläsningar och workshops! Psykoterapeut i Stockholm. När du går i psykoterapi innebär det att du och psykoterapeuten samarbetar enligt en gemensam överenskommelse.


Innan terapin börjar kommer du och din behandlare överens om vad du vill uppnå med terapin. Sedan samarbetar ni för att uppnå det målet. Om Du känner Dig bekymra psykiskt pressad eller villrådig i din livssituation kan det hjälpa att gå i psykoterapi.


Det kan vara problematiska situationer eller svårigheter Du inte ser en väg ut ur som Du tillsammans med terapeuten bearbetar till något som är lättare att hantera. Här i hjärtat av Södermalm arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. Vi tar emot enskilda privatpersoner, par och familjer, chefer och arbetsgrupper som söker hjälp, vägledning och utveckling.


Vi erbjuder olika former av psykoterapi , samtalsstö coachning och handledning inom ett flertal områden. På S:t Lukas i Stockholm arbetar legitimerade psykoterapeuter med mångårig erfarenhet från privat och offentlig vår socialt arbete, idéburna organisationer och kyrkor. Vi vänder oss både till privatpersoner och företagskunder.


Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi , men även få stöd i form av par- och familjesamtal. Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår livssituation eller har frågor om livet kan man själv ta kontakt med våra mottagningar för att boka tid för samtal. När man söker psykoterapi ska man söka efter en Leg.


Vi arbetar också med Compassionfokuserad Terapi (CFT). Helena finns på Sturegatan mitt i Stockholm.

Hur arbetar vi med psykoterapi ? I samtalen börjar vi oftast med en analys och kartläggning för att tillsammans förstå ditt problem och komma fram till konkreta mål med terapin. Mitt namn är Anna Rönnerfalk och jag arbetar som legitimerad psykoterapeut. Det finns många skäl till att människor behöver prata med någon och söker terapi. Nedstämdhet och ångest är vanliga orsaker, men även händelser och problem i livet som det känns svårt att hantera själv.


Jag heter Cia Craméus (fd Dahlquist) och är legitimerad psykoterapeut verksam i Stockholm. Jag har en lång och gedigen erfarenhet av psykoterapi och mänsklig utveckling både inom privat och offentlig verksamhet. Evidensbasering innebär att våra arbetssätt och metoder är utprövade vetenskapligt med goda resultat. Alla våra medarbetare är även leg. Hos oss finns flera olika psykoterapeutiska metoder och teoribildningar representerade, bland annat KBT (kognitiv och beteendeinriktad terapi) och PDT (psykodynamisk terapi).


För att sedan se och avgöra hur lång och intensiv din psykoterapi bör vara för att du ska få bästa möjliga hjälp. Jag har stor erfarenhet att arbeta med livskriser, depression, utbrändhet , tonårsproblem, övergreppsproblematik, självförtroende – identitetsproblematik, kriser och sorgereaktioner, oro, ångest och separation. Dininsida finns i Stockholm och på nätet. Du kan få psykoterapi i Stockholm genom att besöka oss våra lokaler i Gamla stan. Du kan också välja att stanna hemma och träffa din psykoterapeut online i ett videosamtal eller skriva i brevterapi.


Nästa alla terapeuter hos oss har en bred kunskap och behärskar ett flertal olika metoder. Denna typ av terapi baseras till stor del på Sigmund Freuds forskning om psykoanalys och fokuserar på att lösa olika typer av interna konflikter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg