torsdag 26 oktober 2017

Polis maskeraddräkt dam

Roliga maskeradkläder för alla. Snabb leverans, oslagbara priser! Vuxen-, barn- och djurmasker. Leveranstid - 1-Dagar. Maskeradkläder för alla fester.

Med maskeraddräkten polis blir du en riktig lagens väktare, en trafikpolis, en modig SWAT polis med din uniform eller en sexig agent med din maskeraddräkt sexig polis. Till Halloween kan du plocka fram din läskigare sida med maskeraddräkter zombie poliser och likaså de minsta i hemmet kommer få sin dröm uppfyllda när de får leka brottsbekämpare. Tjuv och polis är en klassisk lek, både bland busiga barn och busiga vuxna.


Detta tema är nog det mest traditionella bland alla teman för maskerader. Här har vi samlat mängder av välgjorda och läckra maskeradkläder som verkligen kommer att fängsla dig. Polis dräkt dam SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Fri frakt över 2kr! Polis maskeraddräkt dam stl XS-S, svart klänning, hatt, handskar.

En dräkt som gör dig till polis ! Dräkten är i blått och svart med texten police tryckt på magen. Makseraddräkten är gjord i 1 polyester och levereras i onesize. Matcha med poliskeps, handbojor och pistol. Dock finns det ett antal olika maskeraddräkter som kanske är svåra för killar att bära.


Vi har gott om olika maskeradkläder – roliga, sexiga, bekväma eller läskiga. Här hittar du vårt utbud av kvinnliga maskeradkostymer. Blå maskeraddräkt för kvinnor bestående av en åtsittande klänning, hatt och ett bälte. Komplettera gärna maskeraddräkten med: Brittisk Polis Dam Kostym. Dags för maskerad med 80-talstema?


Kryssa i kategorin för retro- maskeraddräkter så hittar du benvärmare, neonrosa träningsoveraller och allt du behöver för 80-talsfesten! Spana in våra sidor med maskeradkläder för dam och maskeradkläder för herr för att få rolig inspiration till den perfekta maskerad-looken! Till den sexiga polisuniformen följer det även med en polisbricka, en batong i plast och ett par handbojor i plast. Du kan enkelt använda våra filter och förvånas över alla roliga maskeraddräkter vi erbjuder just dej! Vi vill att Sverige ska ha mer roligt för mindre pengar!


Från Polisdräkter kategorins stora sortiment hittar du med säkerhet produkten du vill ha och till ett bra pris!

Sexig polis -dräkt dam. Den här sexiga dam -polisdräkten i vuxenstorlek har en svart kjol med vita rutor längs sidorna. I polisdräkten ingår även en lågt skuren vit topp med svarta detaljer, rosa samt svart-rutiga dekorationer på axlarna samt ett silverfärgat polismärke framtill. Det är klassiska maskeraddräkter , för hela livet, går aldrig ur mode och är alltid ett mycket bra val för Carneval, Halloween, födelsedagsfest eller svensexa.


Vi pratar om maskeraddräkten tjuv. Hos Funidelia hittar du ett brett utbud av skurk maskeraddräkter och polis förklädningar, i alla stilar som du kan tänka dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg