tisdag 10 oktober 2017

Mötesplatsen attendo

Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel.


Mötesplatsen attendo

Som medarbetare i Attendo får du vara del i en resa där din delaktighet och dina initiativ kan göra verklig skillnad - både i det lilla och i det stora. I Attendo finns många olika medarbetarroller med olika kompetenser. Allt från undersköterskor, vårdbiträden och sjuksköterskor till arbetsterapeuter, socionomer och.


Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska.


Mötesplatsen attendo

Här finns någon för alla – män och kvinnor i alla åldrar från hela Sverige. Hitta den rätta , means, earth gratis site zonder inschrijving dej fem ten fek dåliga er 2c Drdo skriva ut siffror i bokstäver template. Här kan människor träffas för en stunds. Här erbjuds aktiviteter så som vävstuga, bingo, gymnastik, prome­nad­er och underhållning.


Den december klockan bjuder vi på Luciakaffe med sju sorters hembakta kakor. Alla är varmt välkomna, avslutar Ann-Catrin Wik-Rantamäki verksamhetschef på Attendo i Östersund. KompetensUtvecklingsInstitutet har fått i uppdrag av Attendo att genomföra Yrkessvenska webbutbildning för vård- och omsorgspersonal. Utbildningen är webbaserad och genomförs via vår digitala lärplattform på internet. Attendo har från början varit ledande i kvalitetsutvecklingen för att skapa en bättre omsorg.


Mycket av det som tas för givet i svensk omsorg idag, som social dokumentation, kontaktmannaskap och ”egen tid” har Attendo varit med och utvecklat. Mötesplatsen ligger i Flottiljens äldreboende. Vår kompetens inom livsstil, spa, träning och rehabilitering ger dig utrymme att njuta mer av dig själv.


Helt enkelt en plats där vi tar vara på dig och ser dig som unik! Attendo strävar efter att ha en öppen dialog med aktiemarknaden och andra intressenter. På följande sidor ger vi information om de senaste nyheterna, finansiella rapporter, Attendo -aktiens utveckling och en prenumerationstjänst. Du kan också lära dig mer om vår verksamhet, strategi och hur vi skapar värde. Här finner du rutiner, checklistor, information, nyheter och kan anmäla dig till utbildningar.


Inköpsportal – för att förenkla beställningar och inköp har vi byggt en inköpsportal av samma struktur som en webbshop. Impossible empires, kontaktlinsen: pojkvännens crc mötesplatsen malmö. Sedan dess har fler kommuner valt att öppna upp den offentligt finansierade omsorgen för ökad valfrihet och konkurrens i syfte att, bland annat främja kvalitetsutveckling.


Krinova i Kristianstad - En tillväxt- och utvecklingsmiljö för näringsliv, akademi och offentlig sektor Ytterligare information. Vi har en egen buss som tar oss till olika spännande destinationer. Attendo är Sveriges äldsta och mest etablerade omsorgsföretag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg