onsdag 4 oktober 2017

Comviq kontant saldo

Varför syns inte mitt saldo när jag har tankat? Ibland kan det ta ett tag för systemen att uppdatera all nödvändig information. Om du har tankat via comviq.


Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång. Ring billigt till utlandet. Beställ abonnemang och köp en billig mobiltelefon med.

Eller vill du skänka några kronor till en välgörenhet? Comviq har superbilliga. Saldo finns i valörerna kr och 1kr. Du tankar antingen på vår hemsida eller genom att logga in på Mitt konto.


Du ringer med den prisplan du senast har tankat. Kolla ditt saldo enkelt! Laddar du inte på med en ny prisplan efter dagar övergår du till prisplanen Bas.


Du behåller eventuellt saldo som fanns kvar på din föregående prisplan. Genom några enkla knapptryckningar kan du snabbt få veta hur mycket du ringt, surfat eller skickat sms för.

Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna. Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.


Ica, Coop, Pressbyrån eller i någon av våra Telia-butiker. Ladda ditt kontantkort från Telenor direkt på webben eller via vår app Mitt Telenor. Med en prenumeration får du var 6:e laddning gratis. När du vill ladda på ditt kontantkort via hemsidan, är det viktigt att du knappar in rätt telefonnummer som du vill ladda ditt kontantkort med.


Du väljer själv den surfnivån som passar dig bäst. Från dess att du laddar på ditt kontantkort är surfen tillgänglig i dagar. Var du tvungen och starta en tråd om detta? Du kan välja mellan GB, GB och GB. Tilläggas kan att man inte kan använda SALDO för att köpa tjänsten.


Om Du nu råkar ha ett SALDO så finns det bara två möjligheter att använda detta. I Sverige om Du inte tankar ett paket utan använder BAS eller för utomlandssamtal i Sverige eller Resa till ett land utanför EU. Du hittar nya telefoner från Apple, Samsung och Huawei till mycket förmånliga priser.


Saldoladdning har funnits sedan kontantkort lanserades.

Kontantkort med saldo. Du laddar på en viss summa med pengar på ditt kort och varje gång du ringer, sms:ar, mms:ar eller använder data så minskar saldot. När saldot är slut så behöver du ladda på nytt saldo.


Oftast har saldo en längre giltighetstid än Fastpris paket. Det vanligaste sättet är att de lägsta priserna enbart gäller en månad efter att man laddat sitt kort. Be kassapersonalen om hjälp med att kontrollera saldo. Hos oss finner du påladdning till mobilen samt startpaket från nästan alla stora operatörer.


Med kontantkort slipper du abonnemangsavgifter och bindningstid. Vi har även telefonkort med förbetald samtalspott för billiga internationella samtal med IDT. Hur kollar man saldot på Halebop kontantkort?


Snabbt, enkelt och säkert. Det är viktigt att du anger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg