torsdag 19 oktober 2017

Fika på jobbet

Sök efter Kaffe På Jobbet nu på nya KensaQ. Vårt koncept är att erbjuda en Fikalösning till små som stora företag. Där målsättningen är att kunna erbjuda en god kopp rykande kaffe! Fika och kaffe på jobbet skapar trivsel. Hos oss finner du smidiga fikalösningar som passar alla.


Hitta den bästa lösningen för ert företag hos Café Bar!

RECEPT Baka till fika. Att bjuda på gott hembakat fika uppskattas av många. Vi har flera recept på prima fika som är lätt att baka och dessutom passar perfekt att bjuda familjen eller kollegorna på. Vi frågade fem småföretagare: Hur fikar du på jobbet ? Välkommen till Fika Berga! Vi bakar allt på plats och gör massor av olika sorters baguetter, mackor, smörgåstårtor, sallader och annat gott.


Vi har en stor frukostmeny med bredda frallor, energibars, smoothies, overnight oats mm. Såklart finns även obredda bullar och gott bröd. En stark gemenskap på jobbet är viktig på flera sätt.

Det stärker teamkänslan, främjar ett sundare arbetsklimat och är ett bra verktyg för att attrahera ny kompetens. En tydlig pauskultur och gemensamma aktiviteter är några tips på hur du som chef kan öka gemenskapen på arbetsplatsen. Kaffe är för de flesta en given del av en arbetsdag. Och som de kräsna, medvetna kaffedrickande folk vi är, har vi lärt oss att ställa krav på det kaffe vi dricker.


En brun sörja i en pappersmugg tillhör svunna tider. Ska bjuda på fika på jobbet ! Nästa vecka är det min tur att baka till tisdagsfikat på jobbet. Pauser minskar också olycksrisken på jobbet. Om det finns brister i din arbetsmiljö eller om du upptäcker en risk, tala med din närmaste chef.


Om problemet inte åtgärdas, kontakta ditt skyddsombud. Finns det inget skyddsombud på din arbetsplats kan du kontakta ditt fackförbund. Kanelbulle Pris 186:- st exkl.


Ordet fika är en omskrivning av ordet kaffe (kaffi) och tros komma från malungsdialekten (Dalarna) där man kastade om bokstäver i ord. Chokladcookie Pris 16:- st exkl. Fika är något vi ofta gör på jobbet och för många arbetsgivare är det en självklarhet att tillgodose sina anställdas fikabehov.


Men fika kostar, därför måste det bokföras – men hur? Kanske vore något att testa på mina kollegor. Jag jobbar som lärare och dom är nog den värsta sorten när det kommer till fika.


Bullar, kakor, rulltårta mm.

Det är inte bara en sort utan 3. Jag äter aldrig fika på jobbet , då jag håller mig borta från sånt. Vi presterar bättre på jobbet om vi fikar tillsammans med våra arbetskamrater. Att ta jobbets fikapauser på allvar är viktigt för att vi ska kunna prestera bättre och trivas på arbetsplatsen. Det menar psykologen Mattias Lundberg som också betonar vikten av fredagsfika.


Eller att kolleger får tid att fika tillsammans. Psykologen: Därför är det viktigt med fredagsfika på jobbet Fredagsfikan är för många en helig stund tillsammans med kollegorna i slutet på arbetsveckan. Men enligt psykologen Mattias Lundberg är det inte bara det faktum att det är gott med bullar som gör att fredagsfikan är så bra, den kan även hjälpa oss att prestera bättre på jobbet.


Vem gillar inte att fika ? Så gott och trevligt i all sin enkelhet! Här hittar du roliga och enkla recept på olika bakverk med mera som passar. Skulle vilja baka nått själv, men typ sockerkaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg