måndag 9 oktober 2017

Startbox gravid

Få massor av klubbförmåner, gratis! Ta del av förmåner och erbjudanden. Mer i kategorin Gravid Lista på gratis baby- och gravidboxar. Det finns numera ett antal olika gratisboxar eller goodiebags för gravida och nyfödda och här gör vi ett försök att lista dem allihop.


Boxen innehåller blandade produkter för dig och din bebis, bl.

Lilla Hjärtat” som innehåller en samling råd och tips från farmaceuter och helt vanliga föräldrar. Beställ Hjärtats lilla bebislåda värdebevis – bekvämt online på nätet hos Apotek Hjärtat – snabb och smidig leverans dit du vill. Det finns massor av gratis till blivande och nyblivna föräldrar. Gratis saker till gravida. Så jag har samlat ihop några jag hittade här.


Vet du fler får du gärna tipsa i kommentarerna! Tänk bara på att hämta dem senast månader efter att ditt barn är fött. Endast en beställning per hushåll.

Paketen innehåller praktiska saker för både dig och din bebis och är bra att ha hemma när bebisen kommer. I startboxen hittar du fina produkter för dig och din nya bebis. Du får även fina varuprover samt rabattkuponger på produkter hos oss på Apotek Hjärtat som du kan behöva under den första bebistiden. Med i startboxen finns även ”Lilla Hjärtat”, en bok för nyblivna föräldrar.


Exklusivt erbjudande från oss till dig som är gravid - få en BabyBox fylld med saker som kan vara bra att ha den första tiden! För tillfället ser vi över innehållet i vår BabyBox och därför går den inte att beställa. Vi återkommer om och när boxen finns att beställa igen. Om du går med i Liberoklubben och registrerar din graviditet så får du en gratis startbox lagom till förlossningen. Som medlem i klubben kan du växla blöjpaket mot poäng att köpa gåvor för i deras medlemsbutik.


Gravid Företag som Libero, Pampers och Go' Boken ger dig fina startpaket helt gratis! Du behöver inte beställa en startbox från Libero, det enda du behöver göra är att bli medlem i Liberoklubben och registrera din graviditet. Startbox från Liberoklubben. Lagom till förlossningen kommer du att få ett mail där du bekräftar ditt mobilnummer, efter det skickas en mobilkupong ut som du visar upp i förbutiken på Ica Maxi stormarknad.


På Liberos startsida så står det Väntar du barn? Gå med i Liberoklubben och få en startbox. Menar de väskan man får på BB?

Eller är det en gravid -box? Klickar man på länken står det ingenting om nån startbox , och jag är redan medlem. Inför en förlossning är det bra att ha tänkt igenom ordentligt vad som ska tas med till sjukhuset och vilka personer du vill ha i. Dina värdecheckar och erbjudanden skickas direkt hem till dig tillsammans med tidningen Föräldraguiden Gravid inom veckor. Observera att innehållet i Gravidpaketet kan skilja sig lite åt beroende på när du beställer. Frågor om ditt Gravidpaket?


Barnvårdsinformation och tips från Pampers om gravidetet, moderskap och föräldrarskap samt allt du behöver veta om blöjor och våtservetter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg