torsdag 19 oktober 2017

Ryska bilförare youtube

Ryska bilförare youtube

Det finns väldigt klantiga bilförare i Sverige. Please try again later. Att kvinnor inte kan köra bil är inget nytt. Men att de dessutom är en trafikfara med sitt humör är det säkert få som visste.


På rysk teve är det väldigt vanligt att man visar olika situationer som uppstår i trafiken. Nyligen visade man en händelse på en stor huvudgata i Moskva. En olycka där ett gäng ungdomar kör i 18 2kilometer i timmen ner i tunnel och inte ser att det är trafikstockning längre fram.


Farliga filbyten, bilförare som ligger för nära och släp som välter. Joel lägger ut trafikfilmer på och har sett det mesta ute i trafiken. This video is unavailable. Han slutar inte förrän hela bilen är fullpumpad.


Här i Sverige börjar vintern så sakteliga börja lida mot sitt slut, men vi hinner trots det visa det här exemplet från Ryssland (landet där det osannolika är vardag) på hur du inte ska ska göra vid halt väglag. Dåliga ryska bilförare. Här är en snabb guide att lägga på minnet!


Enligt Volvo har bilförare tröttnat på två saker: att sitta i pendlarköer och att köra långa sträckor på motorväg. Concept har fått sitt namn efter den genomsnittliga tid som en bilförare pendlar till sitt jobb – minuter. LÄS MER: Ikoniska sportbilen hittad gömd i den ryska skogen.


Joel hänger ut farliga bilförare på och blir skitförbannad om någon inte har vett nog att. Svenska trafikpolisen tror inte sina ögon. Här avslöjas de värsta trafiksyndarna på våra svenska vägar – av. Mycket farliga moment som man bör undvika när man kör truck. Vanvettiga, glada, knäppa eller bara klantiga bilister fångade med bilkamera.


Med hjälp av kameror har vi kunnat ta del av många roliga klipp från ryska motorvägar och övriga delar av landet. Många klipp från Det är halt på ryska vägar spelades in med hjälp av just såna kameror. Ryska tagged videos list. Och nej, jag har inget särskilt emot ryssar. En mycket tjock gren på mitt släktträd är för övrigt rysk , men galna bilförare skrämmer.


Och i går var det dags igen när -användaren ”Smotrino” lade upp vad som kan vara det mest pinsamma ryska bedrägeriförsöket hittills. Search result: Bilförare. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Vi avrundar kvällen med: ryska bilförare och halt väglag. Inte en, inte två, utan många krascher på samma korta vägsträcka.


Trots att tevecensuren är hård i Ryssland så har internet lämnats relativt fritt. Men nu oroar sig bloggare för att vindarna har vänt. Jag kan se det framför mig. Med den pålagda ryska musiken, de ständiga ljusförändringarna och den obefintliga sikten är detta för oss betraktare en ren skräckfilm att titta på. Då ska vi inte tala om bilisterna på plats som kör kors och tvärs, ser ingenting och plötsligt har meter höga lågor vid sidan av vägen.


En pickup har dessutom fattat eld. Vi har förstås inte tröttnat på den ryska trafiken. Här kommer ytterligare en film med vansinneskörning och slagsmål. Den här mannen blir ordentligt förbannad när bilen framför bromsar in snabbt. Arp i video , trafik , bil m fl Ett knäppt försök att ta en genväg med bilen, som inte slutar vidare bra.


Titta på ryska program ifrån Ryssland via webben. Du hittar nyheter, sport, barnunderhållning och andra ryska tv-program. Se ryska sändningar via webben streamat.


Hitta vanliga kanaler, sportkanaler och nyhetssändningar på ryska som är tillgängliga i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg