onsdag 4 oktober 2017

Perilex stickpropp

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Fri frakt vid köp över 500kr.


Perilex är produktnamnet för en typ av fempoligt kontaktdon som är vanligt förekommande vid trefas-anslutningar till spisar och spishällar.

Perilexkontakten finns i A- och A-utförande. Perilex uttag, Perliex stickproppar och Perilex sladdställ m. Stickpropp Perilex eller Perilexstickpropp med sidoinföring, 400V, 16A. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Perilex är en typ av kontaktdon som används för anslutning av flera faser. Vanligt förekommande vid spisinstallationer.


Amp versionen är det i sverige vanligaste anslutningsdonet för spisar i hemmiljö, och förekommer även för värmehällar, mindre grillar etc i restauranger och storkök.

Spisuttag typ Perilex. Får endast installeras av behörig installatör. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Saken är den att detta är en spis som någon köpt och knipsat av stickproppen på (de upptäckte troligtvis att volt-antalet var fel och returnerade den).


Men nu tänkte jag försöka lappa ihop den igen och fästa en propp på den. Vad göra om där bara finns st ledare? Komplett med stickpropp Perilex , samt skarvuttag CS 416–6. Kan med fördel användas vid exempelvis lägenhetsrenoveringar. Koppla in stickproppen i spisuttaget och du får ett 3–fasuttag för olika byggmaskiner (byggfläktar, avfuktare, med mera).


Support Bli medlem i dag Gör som nästan miljoner andra och ta del av. SLADDSTÄLL PERILEX 3M. Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben.


Kontrollera din e-postadress. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Jag instämmer i att det är bäst att byta ugnens stickpropp till perilex.


Eftersom många (de flesta?) spishällar bara går på två faser, så bör du lägga ugnen på den tredje, oanvända fasen.

Det lättaste sättet att ta reda på hur hällen är beskaffa är att helt enkelt öppna locket på hällens stickpropp och kolla läget. När du ska montera sladdar är stickproppar av olika slag mycket användbart. Beroende på vilken sorts sladdmontage du ska utföra finns flera stickproppar att välja blan exempelvis standard stickpropp med jord och sidointag. Du hittar även stickproppar utan jord och stickproppar för utomhusbruk. Anslutningsdonet har sidoinföring för stickpropp med flatstift.


Med Norwesco Rotuttag för spis får du en snygg och enkel installation av 1-fas spisar i äldre fastigheter där gamla infällda kopplingsdosor försvårar installation av spisar med stickpropp. Ja, det är rätt uppfattat. Bara du kopplar både blå och grå till nollan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg