onsdag 1 februari 2017

Finspackel

Finspackel F är ett traditionellt finkornigt sandspackel. Billiga byggvaror dagars öppet köp! Används inomhus i torra. Du kanske även är intresserad av. Spackel, Automix limmande.

Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vi har olika spackel för olika behov, grovspackel fyller lite större håligheter och finspackel är perfekt när du vill ha en helt jämn yta. Lämpligt som ytspackel på metall och trä för ytor som ska övermålas eller lackas.


Idealisk för ytspackling. Kan övermålas redan efter minuter. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. Ett fingraderat lättspackel avsett för utspackling av tapetskarvar och skarvspackling på olika typer av skivmaterial.


Alltid supersnabba leveranser!

Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Finspacklet är perfekt för spackling av skarvar mellan gippsskivor och liknande. Vissa varianter av finspackel går helt sonika under namnet skarv- eller fogspackel.


Rullspackel är ett spackel som passar bra vid bredspackling då det. Jag godkänner att mina personuppgifter får behandlas av AkzoNobel, inklusive övriga företag inom AkzoNobel-koncernen samt enheter som agerar å deras vägnar. Snabb finspackel blandas med 7-liter vatten till1kg säck.


Massan ska varapastaliknande utan klumpar. Förbehandling Underlaget ska vara torrt, fast, bärkraftigt och fritt från damm och smuts. Poröst och löst sittande material som färgrester tas bort.


Limrester efter mekanisk rengöring går bra att spackla över. Det passar också bra för bredspackling och skrapspackling då du vill ha en mycket slät yta. Köp finspackel hos Würth. Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig bästa service. Basic Lätt Handspackel är ett vattenbaserat, finkornigt, lätt handspackel.


Produkten har goda fyllnings- och torkningsegenskaper, god vidhäftning, är. Lättarbetat och finkornigt mediumspackel för allroundbruk på i stort sett alla ytor inomhus.

Dess fina fyllnadsmedel ger en mycket slät yta redan innan slipning. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist.


Vårt bästa finspackel , du bygger enkelt upp och fyller igen repor och mindre ojämnheter i lacken. Perfekt för mindre lackjobb men för dig som ändå vill ha ett proffsspackel. Härdare ingår, blandningsförhållande: Ca. Upp till högre mättnad jämfört med traditionellt spackel.


Fyller ut mindre hål och ojämnheter. Fine, för tunna skikt innan mattläggning. För tunna skikt innan mattläggning ANVÄNDNINGSOMRÅDE. Inomhus för finspackling och värmegolv.


Detta spackel har en fin struktur och är lätt att slipa. Mycket lämplig för ytor som skall övermålas eller lackeras. Lämpligt till finspackling av golv för beläggning med golvmattor. Kan också användas till sårreparation av mindre områder(max. m²) och kan då appliseras i upp till mm tjocklek.


Det är väll i princip samma sort spackel. PP1som jag är mycket nöjd med förutom priset? Nu när jag ändå har en tråd uppe kan jag fråga samma sak om biltemas Polyester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg