måndag 27 februari 2017

Apotek torsplan

Helt nöjd eller pengarna tillbaka. Just nu har vi även fri frakt. Vi gör det enklare för dig som kun personlig rådgivning och brett sortiment. Endast öppna apotek Har utökat djursortiment. Bolaget har 4anställda, snittlönen har ökat.


Verksamhetsbeskrivningen för. Blodtrycksmätningen erbjuds som drop-in service på utvalda apotek och kan utföras på två olika sätt. Antingen med en blodtrycksmaskin eller med blodtrycksmätare, båda kostar kr för icke kundklubbsmedlemmar och kr för kundklubbsmedlemmar. Regelbundna kontroller av blodtrycket kan vara viktigt för din framtida hälsa.


Högt blodtryck är idag en av våra vanligaste folkhälsoproblem. Erbjuder onlinebetalning med Klarna. Här hittar du alla våra apotek samt kontaktinformation och uppgifter till varje enskilt apotek.


Hitta mitt närmaste apotek. För öppettider och utbud se deras egna hemsidor. Klicka för att visa apoteken på kartan Alla apotek i Stockholm. Visa mina närmaste apotek.


Solnavägen 1 Stockholm. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan när som helst ändra dina cookieinställningar. Våra apotek finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i Söder. Det är engagemanget som driver oss – att du ska må så bra som möjligt, både fysiskt och psykiskt, genom hela livet och utifrån just dina förutsättningar.


Apotek torsplan

För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen. Beroende på vart du ska åka finns en mängd produkter som kan vara bra att ha på resan, t. Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. På nätet kan du e-handla ur hela vårt sortiment. Du kan också hämta ut dina receptbelagda läkemedel och handla receptfria läkemedel online. Välkommen till ett apotek som vågar tänka nytt!


Rätt kontor och handelslokaler är en framgångsfaktor. Här har du möjligheten att träna med utsikt över hela Stockholm. Torsplan – kontor och butiker i Hagastadens hjärta. Inte minst från takterassen där det finns en 1meter lång löparbana och träningsrigg. Dessa apotek säljer förutom receptbelagda mediciner och läkemedel även salvor, krämer, hudvårdsprodukter, smärtstillande, hårvår fotvård och tandvård.


Apotek torsplan

Receptfria läkemedel mot halsont, huvudvärk och ledvärk säljs också. Hos Kronans Apotek kan du hämta ut dina recept, köpa receptfria läkemedel, hudvårdsprodukter och det mesta du behöver för en bättre hälsa. Från medicin till hudvård: oavsett vad du och din familj behöver så finns det på Kronans Apotek.


Nu söker vi en farmaceut till vårt nya LloydsApotek! LloydsApotek erbjuder dig möjlighet att växa med oss både på den lokala orten och inom vår internationella koncern. Bland hyresgästerna finns SATS, Willys Hemma och Panini.


Apotek torsplan

I din roll kommer du att verka i en inspirerande miljö med ett team som sätter kunden i fokus. Rätt läge, rätt lokaler och rätt arbetsmiljö väntar i hjärtat av Hagastaden. Systembolaget och dagligvarukedjan PrisXtra är redan klara som hyresgäster.


Apoteket har ett brett sortiment och ett stort urval av hudvårdsprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg