tisdag 31 januari 2017

Dumstrut spel frågor

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. Hur många städer i världen heter Paris?


Hur länge kan en delfin hålla andan? Kul spel för alla som älskar meningslös fakta! Det perfekta spelet för alla som älskar meningslösa fakta, skratt och knäppa gissningar!


Ett verkligt underhållande spel för festen, hemmakvällen eller middagen. Spelidén är lika enkel som underhållande. Hur hög är salthalten i Döda Havet? Spelet innehåller över 4knasiga och lustiga frågor som är nästintill omöjliga att svara helt rätt på.


Dumstrut spel frågor

Hur lång var världens längsta bilkö? Dumstrut -kort att hålla koll på! Ett riktigt underhållande spel för festen, hemmakvällen eller middagen. Passar till äldre som yngre.


Testa ett nytt roligt sällskapspel till helgen. Vem är helt ute och cyklar? Själva spelet är enkelt men ack så intressant. Du kommer att lära dig saker som du inte hade en aning om.


Här är sällskapsspelet med knäppa frågor som. D står för dum och sitter D:t på en strut så är struten en dumstrut ! Den här skojiga hatten får per automatik bäraren att se ut som en mindre smart person. Används med fördel som straff till stackaren som förlorar spelet eller leken.


Blandade frågor i Snabben: 5. Klarar personen frågan får hen ställa sig sist i ledet. När deltagarna inte klarar frågan , eller tar för lång tid på sig att svara åker de ut! Nu är det nästa lags tur att få en fråga.


Dumstrut spel frågor

Ledaren fortsätter fråga leden växelvis. Det lag som har deltagare kvar längst alternativt flest deltagare kvar när frågorna är slut vinner. Dra ett kort, läs frågan högt inför alla, låt alla fundera ett par sekunder, räkna till tre och låt sedan alla runt bordet peka på just den person dom tycker passar bäst som svar på frågan.


Spel i html(OBS! Innehåller reklam) Här följer ett par kluriga och roliga spel i html5-format. Det innebär att de går att spela på fler enheter, alltså bättre lämpade för mobiler och läsplattor. Observera att spelen är reklamfinansierade, vilket betyder att du regelbundet kommer exponeras för reklam och annonser.


Det roliga tar aldrig slut på spela. Du kan tillbringa timmar, dagar och till och med veckor utan att ha hunnit testa alla roliga gratisspel i vår ständigt växande samling. Vi lägger hela tiden till nya spel så att det alltid finns något nytt och spännande att prova på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg