fredag 10 februari 2017

Seniorkraft härnösand

Seniorkraft härnösand

En kvalitetsstämpel helt enkelt. På jakt efter extra inkomster. Det ska vara lätt att jobba för oss och du skapar din egen profil genom att fylla i formuläret här intill. Elektrikern har handverktyg med sig för enklare jobb.


Krävs det maskiner eller andra specialverktyg så får du som kund tillhandahålla det eller så hyr vi det för uppdraget. Snickaren har handverktyg med sig för enklare jobb. Du står för penslar och eventuella förbrukningsverktyg. Under Maj månad kommer vi att etablera ett kontor i Härnösand.


Det innebär att vi ger pensionärer möjlighet att sätta lite guldkant på sin pension med extrajobb när det passar dom. För kunderna i Härnösandsområdet innebär det tillgång till kompetent senior arbetskraft till låga priser. Vi gör ett jobb i taget. Vi är fullt försäkrade, du vi och jobbet.


Seniorkraft härnösand

Du godkänner alltid jobbet innan fakturering. Vi Tar Hand Om Snickeri, Målning, Trädgår Städ m. Kontakta Oss Redan Idag Och Se Vad Vi Kan Hjälpa Till Med! Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Vi erbjuder hushållsnära tjänster, hantverk och trädgårdsarbete. Seniorbolaget i Västernorrland.


Med Sveriges mest rutinerade arbetslag tar vi hand om trädgårdar, trasiga garagetak, dammiga golv. Genom att fortsätta att använda denna webbplats samtycker du till användandet av cookies. Vill veta mer läsa vår sekretesspolicy. Norrlandsfärg säljer färg, golv och tapeter av hög kvalitet i butik och online.


Vi blandar det äldre hantverksmässiga med lite mer mordernt tänkande. Ni har mycket att vinna genom att anlita en seniorkonsult. Med rutin och erfarenhet från ett helt yrkesliv får du en pålitlig och seriös kollega.


Behöver du hjälp med att bygga om eller bygga nytt hemma? När man behöver hjälp av en snickare. Anita en skicklig och bra pensionär. En seniora hantverkare är erfaren med lång erfarenhet.


Vi kan hjälpa till med fastighetsskötsel, barnpassning, trädgårdstjänster, städa ditt hem, flyttstädning. När du anlitar Pensionärspoolen får du hjälp av en pålitlig och noggrann pensionär. Vi riktar oss till både privatpersoner, företag och offentlig sektor. Din klimatentreprenör inom ventilation, värme, elinstallation, styr- och regler, OVK, energioptimering samt service.


I nära samarbete med våra kunder erbjuder. Second hand-butiken nära dig tar emot möbler, husgerå kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg