måndag 13 februari 2017

Att göra i köpenhamn med barn

Boka våra skräddarsydda rundturer! Boka dina Fast Track-biljetter online idag. Hitta barnvänliga aktiviteter online och boka nu! Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser.


Sök och boka hotell online.

Här finns massor av roliga aktiviteter för familjen! Från favoriter som Tivoli och Den Blå Planet till båtsightseeing på stadens kanaler, men även gratisaktiviteter som fina lekparker, stränder och klassiska attraktioner. Köpenhamn är en fantastisk stad att resa till med barn. Experimentarium tar fram barnet i oss alla.


Fyllt med upplevelser och lärdom för barn i alla åldrar, – 1år. Man kan enkelt ta med sig familjen till den danska huvudstaden utan att bli ruinerad. Staden erbjuder breda härliga cykelbanor, har massvis med härliga parker att picknicka i och är dessutom platt som en pannkaka.

Det finns dessutom gott om bra cyklar att hyra där man kan stoppa ned barn som inte kan trampa själva. De korta avstånden mellan stadsdelarna gör det enkelt att hinna med många parker på en och samma dag. Här kan ni ta med barnen och åka fina. Vi har listat våra favoriter i den danska huvudstaden, som passar perfekt för barn. Bakken I den här listan skulle vi kunna lägga in Tivoli, nöjesparken som ligger mitt i staden.


Vi antar dock att du redan känner till den och vill således tipsa om något annat – Bakken. På Tivoli finns flera olika åkattraktioner för både barn och vuxna som kan hålla en sysselsatt i flera timmar. København, som staden heter på danska är en multikulturell stad med en lång historia bakom sig. Det bästa av allt är att hela turen bara kostar lite slitage på skorna, och kanske lunch och en glass. Spara den till en dag med fint väder, så kan jag lova att det blir en trevlig tur.


Låt bli att stressa, men ta det lugnt! Här möter du djur från hela världen i vackra miljöer nära Frederiksberg have. Gå på upptäcktsfärd i barnens zoo, där barnen kan komma helt nära djuren genom att bland annat klappa getter och kor eller rida på en ponny.


Vi har gjort en lista över sju saker att göra som gör din vistelse till något alldeles extra. Dolda pärlor och upplevelser som du normalt inte ser i guideböcker eller längs turiststråken. Saker att göra finns runt varje hörn med allt från snurriga karuseller till konstmuseer under jorden och en av världens bästa restauranger.

Det finns några grejor som så små barn kan åka, t ex veteranbilarna, och på veckosluten åker Tivoli-prinsen och -prinsessan en tur i kaross runt tivoli och det brukar alla barn tycka om att se på. Tivoli har ett jättebra sköthus med möjlighet att byta blöja, gå på toa och värma mat. Ett enormt utbud av nöje, kultur och shopping gör att man kan ha kul hur länge som helst!


Njut av den kontinentala atmosfären, besök klassiska turistmål som Tivoli och Zoo. Barnen kommer att älska den enorma samlingen av dockskåp. Här är våra bästa tips på det ni inte får missa i den danska huvudstaden! Legobutiken för barn , Illums för vuxna är bra snabba stopp för den som inte hinner ta stora vändan.


Då vi reser med barnen , har inte jättemånga timmar att slösa med , så blir kanske cityshoppingen det som får stryka på foten. Vid regniga dagar kan besök på Malmö Museum rekommenderas eller kanske en heldag med picknick i Folkets park. Oavsett ålder kan detta bli en rolig aktivitet som låter kreativiteten flöda och dessutom ger en ett minne att ta med sig hem från sin vistelse i Göteborg. Alla förutsättningar och verktyg som behövs för att skapa sig ett eget keramiskt konstverk finns på Pick-n-paint och det är personal på plats som hjälper till under hela processen.


I det nya lekrummet är det fritt fram för lek och fullt med saker att se och göra på sjön, i båten och i maskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg