tisdag 28 februari 2017

Barn som bråkar ljudbok

Här är de bästa ljudbokstjänsterna. Prova alla gratis utan bindningstid. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Barn som bråkar , skriker och inte gör som de vuxna säger är svåra att hantera. Eftersom upprörda känslor smittar av sig, är risken stor att du själv snart är lika arg som ditt barn.

Den här boken tar avstamp i vardagliga familjesituationer och visar på praktiska handlingsalternativ för föräldrar att använda sig av när en konflikt seglar upp. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Du får då lyssna gratis i dagar och förbinder dig inte att fortsätta medlemskapet.


Du provar alltså helt riskfritt och kan när som helst avsluta gratisperioden i förväg om det inte är något för dig. I den här boken tar författarna avstamp i elva vardagliga familjesituationer och visar på praktiska handlingsalternativ att använda sig av när en konflikt seglar upp. Barnens Planet som ljudbok ! Medverkande barn är Laura Schröder Vigil, Sixten Väst och Elias Vestlund.

Två föräldrar kan spelas ut mot varandra av tonåringen, och så bråkar även de vuxna med varandra. Som tonårsförälder ska man klara två saker samtidigt: Man ska skydda sitt barn och man ska hjälpa barnet att växa upp till en mogen och klok vuxen. Boken är uppdelad i två delar.


Du kan behöva söka hjälp och stöd om det är svårt att hantera eller om barnet ofta får häftiga utbrott som påverkar livet med kompisar och i skolan. Det är en del av barnets utveckling. Lyssna gratis i dagar!


För många barn är det vardag att ständigt bli utskälld och tillrättavisade av vuxna. Här finns populära ljudböcker för både barn och vuxna. Fri frakt när du köper böcker för minst 1kr, välj gratisfrakt i kassan. Då alla barn gillar olika och utvecklas i olika takt har vi på Allaljudbocker.


I stället har vi valt att inkludera alla barnljudböcker på en och samma sida och låta er och era barn bestämma vad ni tycker ser spännande ut. Uppläsning av: Pettson Tältar av Sven Nordqvist. I rollerna: Helge Skoog som berättare, Henric Holmberg som Pettson samt Johan Ulveson.


Barn behöver ibland anpassade eller minskade krav på sig för att undvika ett sammanbrott. Ta reda på vem som egentligen har problemet, justera förväntningarna på vad barnet klarar av och öva på att hålla dig lugn, är några av råden i denna konkreta och engagerande bok. Nej, alla ni som försvarar och skriker i högan sky härinne på Kittys blogg, fasen, sluta krångla till det.

Använd gärna lite sunt förnuft, sluta resonera sönder barnen (nej, man kan inte resonera om allt!) och läs det här för att förstå att inte jag heller är någon Hitler som vill ha barnen på led. Barn älskar regler” – Först och främst: för att bråka krävs det två personer som inte ger sig. Det betyder att bråket är slut när den ena ger sig eller att de hittar en kompromiss.


Som vuxen måste man kunna ge sig. Men efteråt måste man förstås analysera vad som hände för att se till att det inte blir så nästa gång. Ljudboken som är nästan dubbelt så lång som sin företrädare är ett riktigt sömnpiller fast på ett bra sätt. För dig som söker lite assistans för nattningen så är Elefanten som så gärna ville somna ett utmärkt val och ett som garanterat kommer uppskattas av ditt barn också. Här listar jag min fem största aha-upplevelser från den.


Här söker du efter böcker och andra medier. Du kan också söka efter bibliotek, evenemang och övrig information om Stockholms stadsbibliotek. Verktygen som behövs för att få den relation en önskar med sina barn och ha ett härligt liv tillsammans.


Det kan en aldrig få för mycket av. Med känsla för barns självkänsla” har jag lyssnat på som ljudbok inte mindre än gånger. Såg att den var på rea och köpte direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg