onsdag 22 februari 2017

Bra psykolog malmö

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut?


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Att själv leta reda på och jämföra terapeuter i Malmö kan kännas både jobbigt och krångligt.

Trots att antalet psykologer i staden inte är lika många som i Göteborg och Stockholm finns fortfarande mängder av valalternativ. Vi erbjuder psykologisk behandling och utredning för privatpersoner, par och familj. För organisationer och företag tillhandhåller vi bland annat coaching, gruppstöd och utbildningsinsatser.


Jag erbjuder privat psykoterapi, handledning och utbildningsinsatser i form av föreläsningar och workshops. Psykolog Gardar Viborg. Finns det något bra ställe eller psykolog som man har råd att gå till i trakterna i eller runt Malmö ? Jag söker någon som inte kostar för mycket, helst billigt.


Jag tror jag främst söker någon inom KBT, men är öppen för förslag. Mödra- och barnhälsovårdsmottagning psykologer Malmö.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Om du bär på en oro över dig själv eller nära anhörig kring mående och beteende där du känner att du inte nöjer dig med enbart de förklaringar du funnit genom din terapi, kanske du efterfrågar en utredning. Du har kanske redan provat olika former av terapi och upplevelser att det inte räcker till för dig.


Vi är en sammanslutning av mycket erfarna psykologer ,. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Din sökning på psykologer legitimerade Malmö gav företag och du har nått slutet av listan. Ja, det är en himla djungel där ute. Jätte svårt att hitta rätt psykolog. Jag har träffat några psykologer , en del bra andra mindre bra.


Jag skulle rekommendera Azra (kommer inte ihåg vad hon heter i efternamn). Hon sitter på Artist-och musikerhälsan i centrala Malmö. Lite dyr men verkligen jätte duktig. Syftet är att förbättra personalens möjligheter att hantera elevers svårigheter i skolan och öka elevers möjligheter att uppnå målen och må bra i skolan.


Tystnadsplikt gäller för psykologer. Mottagning för rådgivning och behandling. Livet innebär för oss alla någon gång förändringar, förluster och svårigheter som berör oss på ett djupare plan. Eva Warnerbring arbetar med KBT-metoder i terapier för klienter med depression, ångest, fobier, stress, sömnstörningar, relationsproblem.


Det är vanligt att redan efter 5-samtal uppleva förbättrat mående.

Vill Du veta mer om oss klicka gärna på våra namn till vänster på sidan! Vår verksamhet vilar på Förtroende, Förändring och Förmåga. Lena Seger är leg psykolog , leg psykoterapeut och kbt-handledare och erbjuder psykoterapi bl a vid ångest, depression samt stressrelaterade besvär och handledning för personal som är utsatt för känslomässig belastning i sin yrkesutövning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg