torsdag 9 februari 2017

Beställa köttlåda

Våra köttlådor innehåller det bästa från nötkött, fläskkött, lammkött och kyckling. Allt kött är färskt och levereras i små vakuumpaket. KRAV-märkt kvalitetskött från svenska gårdar. Beställ ekologisk köttlåda online. Renkött, köp och beställ online, hela Sverige.


Leverans i Härnösan Kramfors, Sundsvall, Sollefteå, Ö-vik.

Johan i hallen – webshop. Göteborg och Stockholm. Vi slaktar och levererar kött direkt från gården 4-gånger per år. Nedan kan Du läsa vad som ingår i varje låda. Vikterna varierar beroende på djurens storlek!


Viss variation på detaljerna i lådorna kan förekomma. Det är styckat benfritt. Allt är färdigpackat för att lägga i frysen. Vi styckar efter era önskemål så långt det går.

Klicka på den låda som verkar intressant nedan för att se vilka alternativ som finns. Affärer och marknader Kött, chark och fågel. Vi vill kunna stå för hur djuren som ger mat åt oss haft det under hela sitt liv.


Varmt välkomna att beställa köttlådor från oss på Upplandsbondens! Bokningen av köttlåda är bindande. Ett mail på att beställningen är emottagen skickas alltid ut. För att beställa kött från oss tryck butik uppe i meny fönstret. Vi kan även erbjuda hemkörning i närområdet.


Körningen kommer att ske måndag kväll efter köttutlämningen på gården. Vill du också skapa en egen. Vi har tre sorters lådor. Hos oss kan du beställa din köttlåda som innehåller endast vårt eget Krav-godkända ekologiska nötkött.


På hösten och våren slaktar vi på Långerud Kravgodkända gårdslakteri. När köttet är hängmörat och klart kan vi leverera färskt nystyckat kött hem till dig i Karlstad. Om du vill beställa något utöver våra lådor på denna sidan: fyll i det under ”egna önskemål”.


När du vill beställa är det enklast om du fyller i formuläret nedan. Sortera efter avstånd till mig Skärteberg. Förfrågningar och bokning av låda, vänligen kontakta: Maria Åkerstedt.


Köttlåda i Västra Götaland.

Byggbara köttlådor med hel-skånskt nötkött och kyckling från egen uppfödning. Ekologiskt, närproducerat och personligt. Gårdsförsäljning och hemleverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg