onsdag 1 februari 2017

Digilär facit

Digilär gör smarta digitala läromedel som helt och hållet ersätter tryckta läroböcker. För mellanstadiet årskurs 4- högstadiet årskurs 7-och gymnasiet. Vi på Digilär var först i Sverige med ett heldigitalt läromedel.


Alltid med Digilär – funktionalitet. Alla läromedel som publiceras i Digilärs unika digitala plattform är utrustade med ett stort antal prisbelönta funktioner och unikt innehåll skapat för att stötta elevers lärande. Om du använder ett läromedel från Digilär får du alltid vår funktionalitet på köpet.


I toppmenyn ser du dessutom var i läromedlet du befinner dig genom att aktuellt läromedel, arbetsområde och kapitel visas. Där finns också alltid knappen Sök. Du hittar den till höger, jämte Hjälp. Med hjälp av sökfunktionen kan du söka efter nyckelord och du får upp träffar från alla dina tillgängliga läromedel hos Digilär. Facit och den självrättande funktionaliteten ger eleven direkt feedback.


Till varje kapitel finns en introducerande film som skapar en kontext till ämnet och samtidigt förklarar de centrala begreppen som följer. Tips till dig som vill prova Digilär Biologi. Läs eller lyssna på texten – inläst av röstskådespelare. Fysik är första delen i vårt ämnesblock i Digilär Fysik för gymnasiet. Det är ett läromedel som självklart utgår från det centrala innehållet i kursplanen enligt Gy 11.


Här finns allt vad man kan förvänta sig: innehållsrika texter, ett förstklassigt bildmaterial och ett omfattande studiematerial. Digilär Geografi för mellanstadiet är ett digitalt läromedel som täcker hela det centrala innehållet för geografi i årskurs 4-enligt Lgr 11. Digilär Historia för mellanstadiet är ett digitalt läromedel som täcker hela det centrala innehållet för historia i årskurs 4-enligt Lgr 11. Läs mer, prova och köp via Digilar. Visa facit – Som standard visas alltid facit på de frågor, uppgifter och övningar som har ett facit (eller lösningsförslag).


Om du bockar ur denna ruta så har eleverna inte möjlighet att visa facit själva, men du som lärare kan se facit i granskningsvyn när du rättar och kommenterar elevernas svar på olika uppgifter. När du har skapat en kurs kan du kommunicera med eleverna och bygga upp en egen planering där du delar ut precis det läromedelsinnehåll från Digilär som du själv väljer ut till eleverna, varvat med eget material. Det gör du genom uppdrag, inlägg och genvägar.


Engelska Blueprint B version 2. Här loggar du som lärare eller elev enkelt och snabbt in. Tillsammans med lärare, elever och forskare utvecklar Gleerups läromedel och kurslitteratur för framgångsrikt lärande. Prova Gleerups digitala läromedel utan.


Digilär facit

Ett evolutionärt perspektiv präglar innehållet i böckerna. Kunskap som gör skillnad. I samarbete med forskare och författare erbjuder vi läromedel, kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Portfolio Granska elevernas delade filer.


Bifoga filer och länkar. Med målet att alla ska lyckas med sina studier står vi för kunskap som gör skillnad – genom hela livet. Läromedel för grundskolan. Digilär Kemi för högstadiet är ett komplett digitalt läromedel som täcker det centrala innehållet för kemi i årskurs 7- enligt Lgr 11.


Digilär facit

Heltäckande, aktuellt, interaktivt, multimodalt, fylligt lärarstöd. Digitala läromedel från Gleerups för grundskola och gymnasieskola. Läs igenom källorna i Digilär som finns längst ner innan du besvarar frågorna.


Hittar du andra källor så går det så klart bra att använda dem också. Svara på frågorna skriftligt. Resonera om olika orsaker till det förändrade sättet att hantera fisk.


Ta hjälp av begreppen i rutan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg