fredag 24 februari 2017

Psykolog östermalm

Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Psykolog östermalm

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen. Vi är en liten, privat psykologmottagning på Östermalm i Stockholm, anlitad av både privatpersoner och företag. Hos oss möter du kompetenta legitimerade psykologer, specialiserade på metoder som forskning visat fungerar bra (KBT, ACT och compassionfokuserad terapi).


Förrändringarna kan öka känslan av lugn, meningsfullhet, glädje och livskraft. Utmattning, depression och ångest är exempelvis tillstånd jag har stor erfarenhet av. Du är välkommen till oss för ett eller flera samtal. Catharina Asklin-Westerdahl. Din sökning på psykologer legitimerade östermalm gav företag och du har nått slutet av listan.


Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i kognitiva och beteendeinriktade terapier. Mitt intresse för psykoterapi, diagnostik och psykologiska frågeställningar i arbetslivet har löpt som en röd tråd genom mitt yrkesliv. Om Du är i behov av psykolog i Stockholm, arbetar jag centralt i närheten av Odenplans T-bana.


Psykolog östermalm

Jag har möjlighet att ta emot dig individuellt, tillsammans med din partner eller annan anhörig. Landstingssubventionerad tjänst. Våra psykologer arbetar med handledning och stresshantering. Vi är legitimerade psykologer, specialiserade inom KBT.


Teresa Allzén, psykolog , hypnosterapeut, lärare och handledare Under mina år i yrket har jag utbildat mig i olika metoder (hypnos, symboldrama, kroppspsykoterapi, bildterapi, mindfulness) förutom analytisk psykoterapi. Min strävan är att anpassa metodvalet till problem och behov hos personen jag möter. Jag är legitimerad psykolog från Göteborgs Universitet och legitimerad psykoterapeut från Stockholms Universitet med inriktning kognitiv beteendeterapi, KBT.


Psykolog östermalm

Jag har arbetat länge som psykoom skola, sjukvård och psykiatri med barn, unga och vuxna. Vi håller även kurser i organisationsutveckling för chefer och medarbetare. Vi kan erbjuda terapi till enskilda, par och familjer. Det finns kompetenser inom relationer, ohälsa, kris och trauma, sexologi, psykiatri, ledarskap och grupper.


Vanliga tillstånd som vi behandlar utifrån kognitiv beteendeterapi är depression, oro, ångesttillstånd (exempelvis social ångest, panikångest, generaliserat ångestsyndrom), sömnsvårigheter samt stress. Psykoterapi på Östermalm. Jag heter Charlotta Gyllfors och är legitimerad psykolog med inriktning på KBT, kognitiv beteendeterapi. KBT är en metod där vi utgår ifrån din situation och dina behov just nu och tillsammans aktivt arbetar enligt vetenskapligt beprövade metoder. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer.


Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Vi på Stureplans sjukgymnastik söker nya kollegor som kan komplettera vårt team. Alla som arbetar hos oss har eget bolag och eget avtal med landstinget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg