tisdag 28 februari 2017

Sunfleet avboka bil

Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här! Kontakta oss så hjälper vi dig! Våra bilar är alltid parkerade på mycket lättillgängliga platser, dit du enkelt tar dig till fots.


Du har dessutom alltid en fast p-plats att parkera på efter avslutad bokning. Volvo Vtill gymmet, Volvo XCtill mötet och skåpbilen till tippen såklart. Sunfleet har bilar för alla behov.


Här kan du läsa exakt vad som gäller i olika situationer. Appen visar din position och vilka bilpooler som finns i din närhet, så att du enkelt kan hitta den som är mest praktiskt för dig att använda. Första dagen är imorgon och det känns grymt kul! Tillgång till bil , när du vill. Nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla.


Sunfleet avboka bil

Och ändå har du alltid en bil till hands när du behöver. Alltid på tillgängliga platser, dit det är enkelt att ta sig till fots. Du är inte knuten till en specifik bilpool, eller ens en specifik stad.


Ena gången kan du välja att hämta en bil i Göteborg, en annan gång i Stockholm eller Lund till exempel. Nu kan alla på Värmdö dela bil. Ett samarbete med kommunen har möjliggjort att bilar ställs på plats utanför kommunhuset. En annan aspekt är miljön.


Nu finns det en bil mindre parkerad i Linnéstaden i Göteborg och en bil mindre som åker runt och smutsar ner vår fina stad. Låna exempelvis en större bil till semesterresan, bil med dragkrok eller en skåpbil. Skip navigation Sign in.


Genom appen bokar man en bil som man antingen vill låna några timmar eller en hel dag. Hyr en bil via internet eller på något av våra uthyrningskontor runtom i världen. Välj mellan en kombi, skåpbil, minibuss, pickup eller lätt lastbil.


Betala direkt eller när du hämtar din hyrbil. Med 1års erfarenhet, över år i Sverige, och ett brett utbud av hyrbilar i alla storlekar kan vi hitta en bil som passar just din resa. Tanken med bilpool är att du ska ha tillgång till bil precis när du vill utan att själv äga den.


Vi tar hand om biltvätt, service, däckbyten och städning. Ta också för vana att gå ett varv runt bilen när du hämtar den och lämnar tillbaka den för att se att allt ser bra ut. Handenheten bör förvaras i handskfacket under bokningstiden. Det skriver Dagens Nyheter.


Tankkort ligger i bilen så vi betalar inget när vi brukar bilen. Bilpool kan användas som en del av parkeringslösningen i nyproducerade fastigheter. Istället för att alla i fastigheten äger en egen bil så kan de boende dela på ett antal bilar.


Därmed blir behovet att bygga parkeringsplatser mindre, de boende får en enkel mobilitetslösning och trafiken i området effektiviseras. Boka för en timme, en dag, en helg eller precis så länge du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg