måndag 20 februari 2017

Roliga saker att skriva på studentmössan

Marknadens största utbud av roliga prylar. Snabb leverans och grymma priser! VI bokstäver vi kan skriva , typ som initialer. En del ord beror på i vilket sammanhang de sätts, som hora.


På spanska är det en helt annan sak och då får man titta på i vilket sammanhang ordet används och göra en bedömning, har Alexander tidigare sagt.

Här kan du läsa mer om vad man inte får skriva på sin studentmössa! När vi ändå är inne på ämnet studenten så. Du har väl en bucket list? Om inte, här har du tips på roliga och annorlunda saker du kan börja med att skriva dit! Spendera en hel dag som ditt ”andra jag” eller som en person du önskar att du var?


Något kul att skriva i bak på studentmössan. Nhar pratat med Alexander Grepe som är grundaren av ABC-gruppen om hur det går till och vad man inte får ha på sin studentmössa. En del skriver roliga grejer, det kan vara interna skämt mellan vänner eller ordet arbetslös och det tycker vi är helt okej.

Men när det blir stötande eller okänsligt är det inte okej. Var inne på flashback och läste lite och såg en tråd om roliga facebook statusar, och tittade runt här men såg ingen sådan, så tänkte starta en. Jag kan bara säga att gästerna och brudparet skrattade så att de höll på att kikna. Speciellt när vi hade vissa papper från lågstadiet där han ritat och skrivit vad han tyckte om och inte. Helt galna saker som barn skriver.


Dansa på bord kan vara en av mina största hobbys. Jag tycker verkligen om bananer. Jag gillar att vara naken, 7. Det är de där jävla utomjordingarna!


Eller känns hjärnan som ett vakuum och fingrarna som cement så fort du öppnar ditt pågående manus? Bryt av ditt vanliga skrivande och inspireras av förslagen nedan! Tips på vad du kan skriva på kortet. Roliga citat om jobb Det finns saker som man måste vara fackman för att inte. Vi har samlat flera roliga saker barn.


Ska döpa vår tredje son i slutet av februari, och det börjar bli dags att fixa inbjudningskorten och skicka ut. Nån som har några tips på hur man kan skriva så det blir lite roligare för gästerna att läsa! Gärna nåt med att det är vår tredje son, på endast 3½år.

Samla saker Varje lag har ett bo. Ledaren säger till exempel “ett pinsamt föremål” eller “en kärleksfull gåva” varpå lagen så snabbt som möjligt ska hämta detta. Det lag som först kommer med saken till sitt bo får ett poäng. Ibland ropas flera saker upp på samma gång för att skapa lite oreda. Hur man skriver en rolig födelsedag tal Skriva en rolig födelsedag tal kan vara lite av en svår uppgift.


Glöm inte att fixa skydd om det skulle regna. Partytält är smart – ett sådant går både att hyra och köpa. Ett roligt tips är att trycka ut pappersbilder på studenten och dekorera med överallt. Och glöm inte gästboken!


Där får alla gäster skriva en personlig hälsning till studenten som sparar boken. För att slippa cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares inställningar eller välja att inte besöka Fragbite. Annonsering Är du intresserad av att annonsera på Fragbite, tryck här. Roliga grejer är en ny serie som kommer att handla om roliga grejer man kan göra med saker. Många personer har testat att skriva roliga ord på miniräknare!


Idag handlar det om miniräknare! Tänk på att bjuda på er själva och ha med lite roliga anekdoter ur brudparets liv som kanske inte alla har hört. Vilken var den första filmen vi såg på bio tillsammans?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg