fredag 24 februari 2017

Bästa parfymen för män 2016

Blixtsnabba leveranser. Billigare än rekommenderat pris! Erbjudanden På Alla De Största Märkena - Upp till av Rek. Spara en massa pengar här!


Det här är de fem sexigaste dofterna för män , om kvinnor får välja.

För spänningens skull börjar vi, såklart, vår lista bakifrån. Jean Paul Gaultier Jean Paul Gaultier trotsar det konventionella och spelar lekfullt åt två håll: mellan det traditionella och fräcka, friskhet och mjukhet, styrka och sensualism. Den här listan grundar sig på utmärkelsen FIFI Awards är ett presetigefyllt pris som sponsras av parfymbranschen själva.


Kategorin Luxury är den exklusiva kategorin till skillnad från prestige. Bra parfymer för män – lyxiga klassiker. Oud wood är knull på flaska – på ett bra sätt!


Allt som sägs om den i podden är bara dumheter, det här är en helt magisk doft! En ny spännande parfym för män som drömmer om att erövra världen är Creed – Aventus.

Vilken är den bästa parfymen för kvinnor enligt män ? Parfymer är vår bästa vän. Om du, som jag, älskar Stockholm och vill ha något speciellt i badrumsskåpet är detta parfymen för dig! Boss Bottled Tonic Boss Bottled Tonic är en av vårens bästa nylanseringar. Under mottot Modern men who aspire to success möts man av syrliga noter av grapefrukt och citron som leder till kryddig ingefära och kanel.


Det var alltså först långt senare som Guerlain lanserade sina första parfymer för män. För den bästa parfymen utvinns av unga kvinnor, till priset av deras liv. Boken var redan från början speciell då den direkt klargör att huvudpersonen är VIDRIG.


Han jämförs med en blodsugande fästing som bidar sin tid för att när tiden är rätt utkräva sina offer. En intressant detalj är att White Horse EdT lagras i svenskt ekfat. Bastonerna i parfymen är Cedarträ, Vanilj och Patchouly. Men visste du att rätt parfym gör du dig mer attraktiv. Giorgio Armani Attitude vann en Fifi award för bästa design med sin flaska formad som en klassisk tändare.


Kompositionen är skarp, intensiv och maskulin och tilltalar den eleganta, vågade och medvetna mannen. Män med svinaktigt beteende kan ju inte rå för att de är som de är, om en kvinna luktar på ett visst sätt så måste de strypas, våldtas och ibland även rakas hårlösa.

Först och främst är det alltid en bra idé att börja med att tvätta ansiktet innan rakningen. Det bästa är att använda varmt eller ljummet vatten, då detta hjälper till att öppna hudens porer. Det är dock viktigt att torka huden igen innan du börjar med själva rakningen. Dessutom kommer parfymen i en riktigt cool och maskulin flaska.


För dig som letat i evigheter efter den perfekta presenten har hittat rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg