tisdag 21 februari 2017

Gårdsgrus 48

Gårdsgrus 4-kan hämtas på släp alternativt levereras direkt hem till dig i lösvikt med tippbil eller kranbil. Säljes endast i hela förpackningar. Hemleverans Mälardalen 1-dagar.


Med reservation för eventuell. Har i alla tider använts till grusgångar.

Ett av Sveriges största sortiment av dekorsten, välj bland sjösten, marmorkross, diabassingel eller gårdsgrus i alla möjliga färger och former. Makadam i fraktionen 4-mm används på grusgångar och till dekoration. Lätt att kratta och bekvämt att gå på. Beställ grus, jor täckbark m. Leverans direkt hem till din trädgård. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner.


Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för dig. Välj ort i listan för att hitta din lokala kontakt.

Re: Gårdsgrus Jag var också lite inne på att ha grusgångar kantade med gatsten förut, men min sambo ratade förslaget pågrund av att man lätt drar med sig grus in i både huset och bilarna. Vi kommer att lägga någon typ av sten på garageuppfarten och gångarna, men har inte bestämt vad. Prislista över sten och grus leverans. Enorma Salu på sten och grus direkt från grusgrop, bergtäkt och grusterminal - se priser här.


Vi säljer san grus och jordprodukter av högsta kvalitet till privatpersoner och företag. Vi levererar i Storstockholm och Gävleområdet. MaserFrakt erbjuder försäljning av berg- och grusmaterial. Urvalet kan variera beroende på ort men vi kan alltid hjälpa dig att hitta ett lämpligt material.


Gångsingel eller gårdsgrus som det ibland också kallas är en vanlig syn i våra trädgårdar. Vårt gångsingel är grått med en diskret rödaktig ton och har måtten 5-mm. Räkna med att du behöver spola av det några gånger för att få bort allt damm och ta fram färgerna ordentligt. Krossad småsten, används som alternativ till singel på trädgårdsgångar mm. Används även i asfalt.


I många av våra anläggningar finns även produkter som jordar, sand. Ska det vara snyggt också så rekommenderar jag gårdsgrus (rundat från en rullstensås) , åk och kolla innan du beställer för det finns olika färger från olika grustag. Det ligger inte lika still som bergkross men är klart snyggare.


Leja tillhandahåller de flesta material som finns på marknaden, exempelvis bergkross, naturgrus, återvunnet material och jord.

Vi har försäljning av gårdsgrus och gånggrus som är noga utvalt och kvalitetskontrollerat. Du hittar oss i Kungsbacka, Göteborg, välkommen in. Betongseminarium, november. Den november kom personer till vårt uppskattade betongseminarium som vi höll för kunder och leverantörer gällande betong och.


Hos oss hittar du endast produkter av högsta kvalitet. Vi har lång erfarenhet av att producera och sälja bergmaterial. För att säkerställa att våra produkter. Hitta dina grus- och ballastprodukter i vårt sortiment eller kontakta oss direkt.


Alla priser inkluderar moms och gäller tills vidare. Betalning kan göras kontant, med swish, med kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg