tisdag 14 februari 2017

Festivaler sverige 2017

Festivaler sverige 2017

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Här hittar du alla stora musikfestivaler inom hårdrock, rock, elektronisk musik och synth samt en stor mängd stadsfestivaler i hela vårt avlånga land. Med djärv placering av döva och handikappade skådespelare i centrum utmanar de förutfattade meningar.


Festivaler sverige 2017

Ni kommer också få träffa ett antal inbjudna ryska festivaler som berättar hur man gör festival på ryska och flera seminarieledare som delar med sig av sina erfarenheter om hur de arbetar med att göra festivalen inkluderande och unik. Way out West, Popaganda, Gagnef och många fler. Det måste vara bra artister, men också en festival som passar dig. Sverige och internationellt. Hitta festivalen du letar efter här!


Du kan använda filtren nedan för att hitta festivaler i specifika länder runtom i Europa. Köp biljetter inom Klassisk musikfestival på Ticketmaster. Det har varit en tung vår för festivalerna när både Siesta och Peace and Love gått i graven. Men du kan ändå se fram emot musik i världsklass, vänner och en och annan öl i solen.


Sommar, sol, musik, kärlek och vänner = festivaltime! Bråvalla juni-1juli, Norrköping. Det här är festivalen där man kan kan campa eller besöka per dag. Perfekt festival att avsluta sommaren med! Artister: Phoenix, Tove Lo, Alt-J, Säkert!


Oskar Linnros, Hurula, The radio dept m. Både för unga och äldre filmare. Aiva International Video Art Festival Finspång Aiva är en internationell filmfestival för videokonst. Världens största sökmotor för. Att den bästa kommunikationen uppstår i mötet mellan människor i verkliga livet är en självklarhet för oss på Numera Mässor. Vi har arrangerat 100-tals mässor genom åren så vi vet vad det handlar om.


Innehåller även Prideparader. Uppdateras kontinuerligt. En festival med bara svenska viner - det är sommaren stora upplevelse! Vinfestivalen Smaka Svenska Viner är en höjdpunkt som bara blir bättre och trevligare för varje år. Nu blir det femte gången vi arrangerar den.


Intresset för svenska viner och för festivalen är stort. Januari rivstartas med en medlemsvisning av den stjärnspäckade filmen Bombshell. Mitt i stressen mellan jul och nyår finns det ett andningshål.


Det som en gång var Black Christmas har de senaste åren blivit December Darkness. We welcome you in the heart of Scandinavia as a participant, a volunteer or a workshop. Den 7-juni hålls Sweden Rock Festival i Norje. Subkult is a culture festival in the west of Sweden with a goal to bring people together for a great weekend in the Swedish summer. Sommaren är här och med den kommer en mängd roliga festivaler.


KONSERTER Många av det kommande årets största spelningar är redan klara. Tobias har stor erfarenhet av skogsliv och han har en inspirerande nyfikenhet på gammalt hantverk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg