måndag 27 februari 2017

Sevärdheter malta karta

Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Koppla av på semestern. Njut av mat och dryck. Vi förhandlar så att du slipper.


På hemsidan alltommalta.

Förhistoriska megalittempel, romerska kvarlevor, medeltida staden Mdina, huvudstaden Valletta m m. Från borgar, fästningar och historiska attraktioner, till vattenland och Karl Alfreds märkliga by – här är våra tips på saker att göra på Malta. Några sevärdheter som man inte får missa är: Mdina Craft Village, St Pauls Grotto, Roman villa, Mdina Dungeons, St Pauls Katedral, Slottet i Mdina och St Pauls Katakomber. Gillar du historia och vill lära dig mer om Malta. Därför kan du ta hjälp av vår lilla reseguide som beskriver alla vackra och fantastiska sevärdheter som befinner sig på ön. På kartan kan du zooma och flytta på den.


Hoppas den hjälper dig att planera din resa till Malta. Karta över Valletta, Sliema och St Julians.

Om bilden ovan är en aning utzooma så är denna bild väldigt inzoomad till hjärtat av Malta. Här ser du en karta över Valletta, Sliema och St Julians. Denna karta ger dig uppfattning över hur nära städerna ligger från varandra.


Kreta har allt och är en favoritö för många. Här tipsar vi om häftiga sevärdheter och mysiga måsten. Från fantastiska stränder som Elafonissi till gammal historia som Knossos. Malta som är skrivna av bloggens läsare.


Upptäck en bevarad gästfri kultur bland natursköna landskap. Här är av våra bästa tips på Kreta. Gozo is known to provide a tranquil haven for a tempo and scene change. Gozo är ön dit malteserna själva åker på semester.


Här finns lugnet som man ibland kan sakna på själva Malta. Vi tipsar om stränder, byar och sevärdheter ! Ortsnamn på en karta över Malta. Det beror på att flera av ortsnamnen har sin grund i att maltesiskan är ett språk med rötter i arabiskan.


Här kan du läsa mer om språk på Malta.

Följ med på en av våra guidade utflykter, eller utforska ön på egen hand och i ditt eget tempo. Huvudstaden Valletta bjuder på utställningar och en rad av olika skådespel och pjäser. Valletta, Maltas vackra huvudsta omfamnas av bastanta stadsmurar och Medelhavets blåa vågor. En liten metropol med rik historia, spännande sevärdheter och mycket att se och göra. Därtill finns det två öar helt utan bofast befolkning.


Estepona karta med sevärdheter ,golf och tips. Det är enkelt att navigera p.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg