onsdag 22 februari 2017

Psykoterapi östermalm

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Psykoterapi på Östermalm. Vi kan erbjuda terapi till enskilda, par och familjer.


Det finns kompetenser inom relationer, ohälsa, kris och trauma, sexologi, psykiatri, ledarskap och grupper. Jag är legitimerad psykoterapeut med KBT inriktning, legitimerad läkare och specialist inom barn och ungdomspsykiatri. Alla möter vi svårigheter i livet. Korttids- eller längre psykoterapi utifrån behov t ex ångest, depression, nedstämdhet, försämrad självkänsla, stress, utmattningssymtom, kris- och trauma, psykosomatiska symtom, ätstörning, relationsproblem eller andra psykologiska bekymmer som hindrar dig på olika sätt i livet.


Här i hjärtat av Östermalm arbetar och samverkar en grupp av privatpraktiserande psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning.

Vi tar emot enskilda privatpersoner, par och familjer, chefer och arbetsgrupper som söker hjälp, vägledning och utveckling. Mottagningen finns på Östermalm , centralt i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information! Teresa Allzén, psykolog, hypnosterapeut, lärare och handledare Under mina år i yrket har jag utbildat mig i olika metoder (hypnos, symboldrama, kroppspsykoterapi, bildterapi, mindfulness) förutom analytisk psykoterapi.


Vi är en liten, privat psykologmottagning på Östermalm i Stockholm, anlitad av både privatpersoner och företag. Du är välkommen till oss för ett eller flera samtal. Landstingssubventionerad tjänst. Jag har arbetat många år inom psykiatrin i södra Stockholm. I nuläget jobbar jag heltid i egen regi, och erbjuder psykologisk behandling på en trivsam, centralt belägen psykoterapimottagning på Östermalm.


Behandling för psykisk ohälsa såsom depression, ångest, stress, kriser, relationsproblem et. Detta alternativ väljer klienter som inte har en preferens mellan. Jag erbjuder evidensbaserad emotionell fokuserad parterapi (EFT) och psykoterapi centralt i Stockholm. Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill boka. Individuell psykoterapi , parterapi samt gruppterapi.


Komplettera din annons med uppgift om vilka andra språk än svenska du erbjuder. Denna service är gratis, men förutsätter att du har en extra annons på hemsidan. Vi erbjuder rådgivning, undersökning och behandling inom en rad olika områden och hjälper dig med såväl lättare akuta som långvariga besvär.


När du går i psykoterapi innebär det att du och psykoterapeuten samarbetar enligt en gemensam överenskommelse.

Innan terapin börjar kommer du och din behandlare överens om vad du vill uppnå med terapin. Sedan samarbetar ni för att uppnå det målet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg