fredag 10 februari 2017

Romantiska tips till pojkvän

Men det betyder inte att du måste skriva långa kärleksromaner till din partner varje dag – det är de små romantiska gesterna som ger störst effekt. Foto: Unsplash Här är idéer på saker du kan göra för och med din partner för att behålla gnistan i vardagen och som får er att bli nykära igen. Om till exempel din kille brukar driva, kan du erbjuda att göra det för en vecka bara för att ge honom en paus.


Ta tyglarna under datum, så han kommer känna mindre skyldig att planera allt. Gör de små sakerna som gör honom till en bra pojkvän , så att du kan visa honom hur stor en partner du är.

Var värd en killar natt för honom. Jag hoppas du hittat en bra present till just din pojkvän. Kommentera gärna om det är något du tycker att jag missat! För fler tips på exklusiva presenttips till pojkvän , se Fineshelfs presenter! Tips på fortsatt läsning.


Här kanske du också kan hitta en bra present till pojkvän beroende på vem han är och hans ålder. En romantisk present till pojkvän : veckor med lite extra kärlek.

Har du svårt att komma på någon romantisk present till din pojkvän är veckor med lite extra kärlek en bra present. Det är en ask med olika romantiska uppdrag på. För maximal valfrihet – välj Guldpresentkortet. Det är vårt egna presentkort som passar utmärkt att ge till en pojkvän.


Skicka en romantisk present till din pojkvän , oavsett om han bor i samma stad eller om ni har ett distansförhållande. Självklart kan vi även leverera hem till dig eller på e-post. Min pojkvän fyller år när vi befinner oss i Kroatien och det skulle va så mysigt att göra något extra när vi är där borta.


Det jag tänker är typ att ta sig till kanske nån strand eller klippor som ligger lite avlägset. Vi ska va i split så om ni har några tips på mysiga ställen att ta sig till runt. Om ni till exempel bor i Stockholm, kan ni med fördel åka ut på en romantisk skärgårdskryssning tillsammans (okej, detta tips är lite beroende på vilken tid på året din pojkvän fyller år).


Ta med en matkorg med hans favoritmat och njut av tiden tillsammans. Med Krama Mig´s romantiska tips har du stor chans till få en romantisk kväll tillsammans med din älskade partner på ett naturligt och avkopplande sätt. Letar du julklappar till din pojkvän ? Här kommer mina tips på romantiska och personliga julklappar som visar din uppskattning för din kärlek.


Den perfekta julklappen till fotbollsfantasten.

Har din pojkvän ett stort intresse i fotboll så kommer han att bli superglad för en julklapp som ger honom chansen att se internationell fotboll. Då kan den här sidan med julklappstips till pojkvän vara till hjälp! Du kan få din julklapp (eller julklappar) skickad till dig själv eller direkt till din pojkvän. Denna oro har såklart varit helt i onödan – svaret är ju att det inte finns någon perfekt present! Romantiska presenter till din partner.


Fann du ingen romantisk gåva till honom här? Då rekommenderar jag att du kikar in alla bästa tips på gåvor till alla hjärtans dag som finns på startsidan. Alla hjärtans dag present till honom Presenter i all ära med glöm aldrig att din pojkvän redan fått den bästa presenten, dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg