måndag 27 februari 2017

Bergamo restauranger

Boka bord på Bergamos bästa restauranger och få upp till rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning. Gemensamt för de båda är det digra utbudet av bra restauranger , kaféer och delikatessbutiker. Nu har vi en liten bar som man skulle kunna kalla vinbar.


Vi har cirka 1viner på flaska och på glas!

Välkomna till vår ”Bar à vins” på Kungsholmen. Tillbaka i Città Bassa träffar vi Marie-Louise Månsson, Stockholmstjej som blivit bofast i Bergamo. Trafiken är tät och folk är på väg hem från jobbet. Det är inte bara att kila hem och käka. Here is a guide to the best restaurants in Bergamo.


En mysig vinbar som också serverar utsökta italienska maträtter inklusive lokala specialiteter. De trevliga lokalerna ligger längs de gamla kvartern uppe i Citta Alta.

Har du behov av kontanter, hittar du både bankomater och växelkontor i ankomsthallen. Därutöver har flygplatsen bland annat ett litet apotek och ett turistkontor, där du kan få information om närområdet. Där har det funnits pengar, smak och stil ett bra tag. Det vittnar Città Alta, den övre och ursprungliga.


Den ruvar en bit ovanför Città Bassa, den nedre och moderna, stan. Det bor fortfarande kvar en del bergamachi i Città Alta, säger tjejen på turistinformationen. Sista natten tänkte vi ta på vägen tillbaka till Bergamo. Bergamo är en välmående stad i regionen Lombardiet. Vi har även bord som inte är bokningsbara online.


Var vänlig ring oss efter kl. Reviews Me and my girlfriend were there yesterday. En kort sträcka från Milano hittar man denna trevliga stad med mycket historia. Città alta erbjuder medeltida miljöer med många trevliga restauranger.


De moderna rummen har gratis Wi-Fi och utsikt över bergen. The hotel was perfect.

A wonderful location next to the Piazza Vecchio in old town. Tänkte spendera ett par nätter vid Comosjön samt ett par nätter i Bergamo. Inredning är lite kitschig, men restaurangen är en karaktäristisk del av stadsdelen Brera. Restaurangen erbujder en grönsaksspecifik meny som ändras dagligen.


Read restaurant reviews from our community and reserve your table online today! För att ta sig upp till den höga staden kan man ta linbana, och här möter en vacker gammal stad med trånga gränder, charmiga restauranger och vacker utsikt. Från mysiga Citta Alta, den gamla delen av staden, har man fantastisk utsikt över de moderna delarna av Bergamo. Salamin Salame di Milano och ostar som Mascarpone, Stracchino och Gorgonzola härstammar också ifrån staden.


I Milano är det vanligt med happy hour från 19-tiden och ett par timmar framåt, drink samt buffé kostar då omkring €– €8. Frog Caffé är ett exempel på en sådan restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg