måndag 6 februari 2017

Dekorplast på köksluckor

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Snabb leverans och fri retur!


Klistra enkelt på dekorplast och det känns som nytt igen. Med självhäftande plast kan du också dölja ytor som t.

Till exempel kan byrån få nytt liv både in- och utvändigt, klä in skåpluckor, sätt dekor på ramar eller sätt folie på en dörr. Användningsområdena är lika många som namnen för denna produkt. Ett tips när du monterar dekorplasten är att använda en bra kniv och linjal. Jag bor i dag i en hyreslägenhet.


Det är en etta på kvm. Kör allt i svart och vitt. Sen med inslag av lite lila.

Men tycker nu att detta börjar kännas tråkigt! Jag har därför funderat på detta med dekorplast ! Vilket verkar en bra lösning för en som bor i hyresrätt. Många undrar om man kan sätta dekorplast på kakel. Dekorplasten bör sitta på släta och blanka eller halvblanka ytor.


Måla köksluckor eller renovera gamla köksluckor ? Med vad jag antar är svart och vit dekorplast har hennes kök fått en helt egen stil. Och det fina med dekorplast är ju att det bara är att ta bort när. Då borde åtminstone en del av limmet följa med. Köksluckorna har jag klätt i dekorplast med trästruktur och kakelplattorna också dekorplast , de röda har jag klippt ut själv och de svarta var färdigklippta, dekorplasten köpte jag på Bauhaus.


Många använder även plasten till att pigga upp små föremål som pärmar, blomkrukor, pennskrin, mobilfodral mm. Man kan börja med att fundera över om man vill ha en blank dekorplast eller en matt yta, vi har båda att välja på och det står i texten vid produkten hur. När du upprättar en profil på Viivilla. Du godkänner också att Bonnier Publications AB inte hålls ansvariga för dina handlingar på Viivilla.


Högkvalitativ dekorplast.

Upptäck vår dekorplast med fantastiska egenskaper. Vi har genom åren provat på många olika märken av dekorplast , och till slut valt ut den här tack vare dess höga kvalitet. Den är dessutom vattenavstötande och fungerar bra både i kök och badrum. Du kommer att älska den! Gör möbler och inredning persoliga med dekorplast ! Satte på dekorplast på alla köksluckor och lådor.


Med dekorationsplast från d-c-fix kombinerar du enkelt perfekt funktion med en tilltalande design. Vinylen fäster enkelt på släta ytor och kan användas för att förnya bokhyllor, luckor eller andra möbler. Köpte dekorplast i svart med trämönster och sedan en matt variant. Sedan fäste jag det trämönstrade på bänkskivorna och på den lilla trälisten mitt i kaklet (så urbota dum trälist kan jag tycka). Blev ganska så stor skillnad va?


Den matta dekorplasten på kaklet hade jag på i en enda lång remsa. Syftet är alltid detsamma – att piffa upp olika material, förändra och leka med inredning och stil. Plasten fästs enkelt på diverse material som köksluckor , väggar, fönster, dörrar och kakel. Fynda billig dekorplast till hemmet online hos oss på Fyndiq!


Då kan dekorplast vara något för dig! Om man vill byta stil hemma, men inte vill lägga ner mycket pengar och tid på att renovera, så är dekorplast ett mycket bra alternativ! Letar efter ett företag som säljer måttanpassade plast-skivor som man limmar på köksluckorna. Nej, det är inte aktuellt med nya luckor, få dem sprutlackerade eller måla med roller. Funderar på att förnya vårat kök lite, och eftersom att det är platsbyggt från 60-talet kan vi inte bara byta luckor och har inte råd att byta ut hela köket.


Har sett på några inredningsprogram att man kan köpa plastfilm som man kan tapetsera köksluckorna med. Vad är det för plastfilm och var köper man det? Man kan fästa den på så väl väggar som dörrar, fönster, kakel och så vidare.


Här har bordet Lack från Ikea fått ny styling av Marina Kalogiannis, 3 från Tumba. Man får ha lite tålamod för att få bort luftbubblorna. Jag använde mig av en linjal och en duschskrapa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg