torsdag 26 maj 2016

Utflykter från phuket

Spara upp till med Agoda! På en annan utflykt får du både besöka elefantcentret Seaside Retreat, göra en flodtur på bambuflotte och se ett räddningscenter för havssköldpaddor. Där går det även att hyra fyrhjulingar (ATV) och motorcrosscykel för lite offroadkörning i den närliggande djungeln.


Du får väja för lianer och passera små bäckar medan guiden pekar ut tropiska växter från bambu till vilda orkidéer. Med lite tur kanske du även får syn på regnskogens däggdjur som apor och flygande lemurer. Här är saker du inte får missa när du är där!

Solnedgången är riktigt fin att beskåda här på Phukets södra spets. Det finns massor att se och göra! På vissa utflykter kan det tillkomma en mindre avbeställningsavgift.


Vårt utflyktsprogram uppdateras från vecka till vecka, speciellt i början och slutet av vår säsong, utbudet kan också vara mindre än det som presenteras på vår hemsida. För att utflykterna ska genomföras krävs ett minimum antal deltagare. Kata Noi ligger bara ca minuter med tuktuk från Kata, medans till Nai Harn och Ya Nui som är stränder som ligger nära varann tar det ca resp minuter.


På de flesta resmål kan du förboka dina utflykter redan hemma. Det gör du antingen här eller via vår app – oavsett om du reser med Apollo eller inte. Vill du vänta med att boka dina utflykter tills du är nere på resmålet går det givetvis också bra!

Vi har listat tips och tänkvärt inför Thailandsresan och ungefärliga priser på Phuket. Bästa pris- och pengarna tillbakagaranti! Läs recensioner från andra resenärer. Denna utflykt tar oftast en heldag där man på morgonen blir hämtad på hotell, blir körd till hamnen där man tar båten ut till Phi Phi och Maya Bay, som är mer känt från inspelningen av filmen ”Beach”. Under utflykten får man chansen att snorkla, äta lunch och se underbara ständer och vyer.


Besök Monkey Cave, njut av en läcker lunch och utforska karst-öarna med kajak. James Bond Island under den här heldagsutflykten från Phuket. Koh Rok Tour med speedboat, dagligen Koh Rok är en del av Nationalparken där de två små öarna Koh Rok Nok and Koh Rok Nai ingår.


Välkommen till den berömda halvön som lockar besökare från hela världen att resa till Thailand året runt. Phuket Dagsturer och utflykter från Viator. Högt rankade rundturer, aktiviteter och utflykter i Phuket.


Snabb och enkel köpprocess. Vi tipsar om stränder, restauranger, utflykter och sevärdheter du inte vill missa på resan. Helst boende i bungalow vid havet, och så långt från skräniga nattklubbar och dylikt man kan komma. Någon som har bra tips? Hit reser du för att njuta av vädret, stränderna, kulturen och maten.


Man kan åka färja till Koh Lanta. Det är oftast en populär färdväg för många då den är ganska trevlig.

Tar inte mer än timmar från Krabi eller några timmar till från Phuket. Från Phi Phi öarna tar det bara en timme att nå Koh Lanta. Här hittar du tips om utflykter , hotell, stränder, transporter och shopping i Ao Nang, Krabi. Railay Beach som ligger bara 5-minuters båtfärd från Ao Nang, kan du läsa om den på Railays egen hemsida eller här.


Hela provinsen, Krabi, är känd för sin vackra natur, kalkstensberg och de vackra öarna runt om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg