fredag 13 maj 2016

Amore restaurang göteborg

Vi har ett stort utbud av öl samt riktig god mat i fina lokaler. Nordens första Steampunk Bar och Restaurang. Kontakta oss för bordsbokning! Välkommen att boka bord!


Du kan betala online på nätet eller. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.

Amore Restaurang , Hinderbanan 16. Onlinepizza är nu foodora! En trevlig lokal dessutom. Förvånad över att folk inte har hittat denna.


Att däremot hitta en restaurang dit man vill återvända gång på gång, på grund av kvalité på såväl mat och dryck som atmosfär och service, är inte lika enkelt att hitta. Här är några som nyligen slagit upp dörrarna, eller som är i färd med att göra det. Alltid med ambitionen att modernisera och utveckla för att förmedla våra erfarenheter till Er.


Vi kommer stänga ner på grund av ombyggnation from jan tillsvidare.

Vi älskar mat och vin. Det är vad som ligger våra hjärtan närmast och den känslan vi vill förmedla till våra gäster. Njut av en härlig middag eller kanske bara ett glas vin. I vår vinbar kan du avnjuta upp till olika viner i glas.


Vi erbjuder en traditionell bistromeny med lite extra fokus på fisk och skaldjur. Vår indiska mat görs på färska råvaror. Cyranos restauranger har en fransk koncept.


I en skön atmosfär med bästa service hoppas vi att du ska trivas här hos oss. Vi har fokus på god mat och noga utvalda viner. Uteserveringen i soligt läge är perfekt för en avslappnad stund med ett glas Champagne eller en kall öl. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.


Göteborg som vi har missat. Du sitter med utsikt över beachvolleyboll-banorna i en härlig strandmiljö. VARMRÄTT HONEY MUSTARD BURGER 180g högrevsburgare, honey mustard-dressing, syrad lök, långlagrad ost från Sivans ost i Vara, salla tomat och. När vi valde restauranger till denna guide gick vi mycket på den familjära stämningen, samt hur tillgängligheten ser ut för mat, barnstolar och barnvagnar. Guiden uppdateras löpande.


Compadres idé kommer från sydamerikanska köket med gedigen meny, både i mat och vin. Stort utbud av grillrätter och smårätter.

Här serverar vi maträtter som grillats, rökts, rostats, vedugnsbakats eller eldats. Dessutom är vi lite extra stolta över vår vinkällare som är full med stökiga och ouppfostrade viner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg