torsdag 12 maj 2016

Petra karlberg psykolog uppsala

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Petra karlberg psykolog uppsala

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Cecilia Arlinger Karlsson. Här erbjuder vi kognitiv beteendeterapi (KBT) till vuxna, barn och till par. Vanliga problem som vi arbetar med är depression, utmattning, stress, ångest, sömn. Psykolog på Habiliteringen i Uppsala ,. Du kan antingen söka och bekosta din behandling privat eller komma till oss via Uppsala läns landstings avtal om psykoterapi – om du har fått remiss från psykiatrisk mottagning.


Petra karlberg psykolog uppsala

Hon är psykoterapeut iofs men världens mest sympatiska som verkligen bryr sig! KBT är bra också man får inte älta så mycket utan ta tag i sina problem, men jag vet att det inte passar alla. Jag har drivit en psykolog - och psykoterapimottagning i centrum av Uppsala under drygt fyra decennier.


Jag har alltid delat lokaler och samarbetat med kolleger med olika grundyrken representerade – läkare, psykologer, sjuksköterskor, socionomer. Alla specialiserade på KBT och med gedigna utbildningar inom området. KBT Uppsala är ett företag som erbjuder utbildning, handledning och psykoterapi. Allt utifrån ett kognitivt beteendeterapeutiskt (KBT) perspektiv. Uppsala Beteendeanalys AB, omsättning 8tkr, vinst tkr.


Petra karlberg psykolog uppsala

Logia Lokal AB, omsättning 5tkr, vinst tkr. Karlberg Skolforskning AB, omsättning 1tkr, vinst tkr. Jag finns på Uppsala KBT mottagning, Drottninggatan 1A i Uppsala. Tillsammans jobbar vi med din. Kontakta mig gärna för att berätta vad just du eller ni efterfrågar.


Uppsala Helena Bingham Helena är legitimerad psykolog med både psykodynamisk (PDT) och kognitiv beteendeterapeutisk inriktning (KBT) samt specialiserad på djupgående terapeutisk behandling, men även ångest och stressrelaterade problem. KBT-Centrum i Uppsala. Det går bra att kontakta var och en av oss under ”kontakt”.


Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter som arbetar med kognitiv beteendeterapi. En legitimerade psykolog och legitimerad psykoterapeut är dessutom skyldig att dokumentera den vård som bedrivs genom att föra journal. Du är välkommen som privatperson eller företag att söka psykoterapeutisk hjälp för ångest, depressioner, stress, relationsproblem, ätstörningar eller andra psykologiska bekymmer som hindrar Dig på olika sätt i livet. Företaget erbjuder psykoterapi, handledning och utbildning. Mottagningen ligger i centrala Uppsala.


För dig som bor i stan så tar du dig lätt till mottagningen med buss eller cykel. Vid en första kontakt med oss per telefon eller e-post frågar vi om anledningen till att du hör av dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg