torsdag 12 maj 2016

Comviq min faktura

Comviq min faktura

Vart hittar jag min faktura ? Du hittar alltid fakturan i din mejl, den du angav när du blev kund hos oss. Din faktura finns även på Mitt Konto, i Comviq -appen, i din internetbank eller som post. Det beror på vilket betalsätt du har valt. Du ändrar enkelt betalsätt inne på Mitt Konto.


Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Behöver du komma i kontakt med Comviqs kundservice? På Comviq kan du beställa abonnemang och kontantkort. Med kontantkort från Comviq ringer du billigt, håller koll. Har du glömt att betala din faktura behöver du betala den så fort som möjligt.


Det snabbaste sättet att betala en sen faktura är att registrera autobetalning via kort inne på Mitt Konto. Din betalning registreras direkt och ditt abonnemang börjar fungera som vanligt igen. Vad händer om jag glömmer att betala min faktura ? Hur får jag min faktura ? Där kan du betala dina fakturor med ett enkelt knapptryck, om du anslutit ditt bankkonto till Klarna.


Comviq min faktura

Har du köpt en hårdvara med eller utan abonnemang och valt att delbetala kostnaden så kan en uppläggningsavgift på 2kr tillkomma på din första faktura. Hos vår support får du information om och hjälp med bl a din faktura , e- faktura , hur du aktiverar ditt SIM-kort, hittar PIN- och PUK-koder och om det pågår. Vi är övertygade om att du kommer få stor nytta av de funktioner vårt program erbjuder. Du behöver aldrig säga upp något och vi förnyar aldrig något automatiskt. Vi skickar fakturan till den mejladress du angav vid köptillfället, hittar du inte faktura -mejlet i din inkorg så är det bra om du kollar i skräpposten.


Butiken kan i fåtal fall skicka fakturan via post eller med din order, men du får alltid full tillgång till dina fakturor genom att logga in här eller via vår app. Med e- faktura slipper du fakturaavgiften. Hjälp att förstå fakturan Om du undrar över något som står på din faktura. Beställ e- faktura direkt på Mitt Telia så slipper du pappersfakturan och fakturaavgifter.


Du får fakturan säkert i din internetbank. Tänk på att bara abonnemangsinnehavaren kan ha e- faktura. Kombinerar du e- faktura med automatisk betalning (som de flesta banker kan erbjuda) är du dessutom säker på att dina fakturor betalas i tid. Min PUK-kod är blockera vad ska jag göra? Med anledning av detta kan man uppleva problem med att ringa, speciellt mot andra operatörer.


Comviq ser allvarligt på detta och arbetar intensivt för att åtgärda felet så snart som möjligt. Om man skaffar Comviq abonnemang får man passa sig utomlands. När jag kom tillbaka till Sverige fick jag en hemsk faktura från Comviq. Comviqs partners från andra länder har kopplat sig till min telefon utan att fråga mig.


Faktura Vad gäller fakturafrågan? Jag blivit tvungen att betala en stor summa för den tjänst som jag har varken beställt eller använt. Med bland annat inbyggda moduler för faktura - och inkassohantering samt integrerat CRM ger vi dig möjligheter i ett och samma system som du normalt behöver flera olika tjänster för. Med vårt prisvärda Superpaket får du tillgång till alla dessa möjligheter.


Superpaketet innehåller givetvis även all funktionalitet från vårt baspaket. Comviq kundtjänst är väldigt rak eftersom den i princip bara handlar om kontantkort. Comviq kundservice har samanställt de vanligaste frågorna på deras webbsida och där kan även hitta de vanligaste frågorna just nu.


Starta Mobilt BankID på den enhet där du har appen installerad för att identifiera dig. Billigare men betydligt sämre än konkurrenterna! Jag kan ringa min fru eller barnen. Den uppringda mobilen står en meter ifrån mig och vi är i mitten av Västerås.


Det tutar upptaget och mottagaren kan inte nås. En minut senare får de SMS om missat samtal. Alla i familjen har Comviq -abonnemang. Detta händer dagligen - ja, dagligen.


Comviq min faktura

Alltid billiga kontantkort och abonnemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg