torsdag 19 maj 2016

Svenska komiker 80talet

Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Här kan du köpa friluftsmat.


Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet. I så fall kommer dessa komiker öka medellivslängden hos oss svenskar.


Tyvärr hittade vi inga med efternamn som började på Q, X och Ä. Därmed inte sagt att de skulle vara skadliga för folkhälsan. David Batra och Johan Glans är två komiker från Skåne som har gjort många samarbeten ihop. ABBA började 80-talet med att bryta upp, och Neneh Cherry mer eller mindre avslutade 80-talet med sitt banbrytande album Raw Like Sushi , som byggde bron över till 90-talet. För att hylla detta årtionde av yuppinallar, jymping och micromat har jag satt ihop en spellista med musik av svenska artister. Så tar vi och gör ett en rejäl nostalgitripp till mitten av 80-talet.


Denna TV-serie blev även dessa komikers stora genombrott. Så här såg de svenska kändisarna ut för år sedan. I Sverige så har vi en ganska mäktig humorelit att känna stolthet över. Kvinnliga komiker har traditionellt sett varit rätt underrepresenterade inom standup-komiken, men speciellt på 80-talet började kvinnor bli mer synliga inom genren. Det är svårt att dra definitiva gränser mellan svensk och utländsk humor, inte minst eftersom flera komiker flyttat mellan länder och inspirerats av varandra.


Helballa 80-talet innehåller 3frågor om allt från Hajk,. Det borde vara hur enkelt som helst att räkna upp tre svenska komiker eller tre husdjur eller. På 80-talet börjar tiden rinna svenskarna ur händerna. Singelhushåll och dubbelarbetande föräldrar suktar efter snabblagad mat.


Svenska komiker 80talet

Portionsförpackningar får sitt genombrott, och självklart går de att värma i den nya mirakelmaskinen mikrovågsugnen. Två saker som det klagas rejält på i filmkretsar är 80-talet samt svensk film. Likt motvalls kärring vill jag därför lista de tio bästa svenska 80. Men män som ingår i pojkband då, är inte det samma generalisering?


Av Mats Bax 80-talet var ett årtionde fullt av berömda. Okänd rosa klätterros köpt på 80-talet Under 80-talet fortsatte man att sälja satserna X, XI, XII, XIII, E, P och S, fast nu i fyrkantiga. Foto: Mia Sandgren Zanfi Suellen Från en cykeltävling på 80-talet. Här hittar du kvinnliga komiker , underhållare och ståuppare.


Svenska komiker 80talet

Det är nu det ”Glada 80-talet ” börjar, andra halvan av decenniet präglas av optimism och framtidstro. Sexologen Malena Ivarsson i programmet Fräcka fredag. Tekniska prylar som bakmaskinen, videon, freestylen och yuppienallen känns moderna och fräscha, och finns snart i varje svenskt hem.


Svenska komiker lista! Det bruna 70-talet är definitivt över. För tio år sedan hade vi knappt någon aning om vem varken Måns Zelmerlöw, Loreen eller Ola Rapace var. Idag är de några av våra största stjärnor.


Svenska komiker 80talet

I bildspelet har vi samlat svenska kändisar och jämfört bilder från då med idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg