torsdag 19 maj 2016

Citroen service

Service Box Opérateurs Indépendants. Välkommen in och hitta din nästa bil! Vi sköter allt ifrån försäljning, service och. To get a quote for your vehicle, click the link below.


Den årliga servicen ger en överblick över bilens skick.

Mellan två föreskrivna besiktningar utför våra tekniker en service för att kunna förutse och undvika dyra reparationer vid en senare tidpunkt. Pricing includes fitting and VAT and is based on the information you provided. Citroën , Fiat, Fiat Professional och Jeep. We offer expert service without the price tag leaving our fixed price plans hard to beat. Auktoriserade bilverkstäder för Citroen i Stockholm.


Vi kan erbjuda hyrbilar vid service eller reparation hos oss, allt för att det ska vara enkelt att anlita oss. Vi utför även service ! Våra priser är väldigt förmånliga.

Vi har allt från småbilar till den stora ”flyttbilen”. Säg gärna till i samband med bokning, så reserverar vi en bil till dig. Vi bedriver även försäljning av begagnade bilar från alla märken. För er som inte kan åka dit, Så finns alternativet att besöka en Citroenträff i Norrbotten. Kontrollerade bilverkstäder i Luleå Kontrollerade bilverkstäder är verkstäder som godkänts utav Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som drivs utav Motorbranschens.


AC service Däckservice Byte av vindrutor Stenskottslagning. Idag är vi totalt medarbetare och vi strävar efter att ge er bästa möjliga service. Vi vet att oavsett prisklass så är det en stor affär att köpa bil och även om vi säljer bilar varje dag, året runt, är det. Vi har långt över år i branschen och har upplevt de allra flesta problem som kan uppstå med din bil.


I samband med service på din bil får du rabatt på en extra liter olja Total Quartz 5Weller 0W30. Vi är även ansluten till Autoexperten vilket gör att du är välkommen med alla bilmärken. Vi erbjuder service , reparation, underhåll och tillbehör – allt under samma tak. Ditt bilägande ska kännas enkelt!


Vårt huvudkontor ligger i Upplands Väsby. Berätta vad Du söker, vi lyssnar och ger förslag. Vi finns i Skarpnäcks industriområde alldeles intill Tyresövägen.

Informations and news about CITROËN Singapore. Find out the new cars and vans available for sale as well as the range of services. Klicka och läs mer på vår webbsida! Boka tid hos vår verkstad i Västerås.


Det finns många kunniga mekaniker som kan serva många olika märken så det kan därför vara svårt att välja. Härene Bil AB är ett litet personligt företag beläget i Lidköping. Vi har även ett stort utbud av begagnade bilar till salu.


Vårt motto är, det lilla företaget med den stora servicen. Hos oss kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete. Du kan också vara säker på att det slutliga priset stämmer med den prisuppgift du fått på förhand och att verkstaden gör allt för att lösa eventuella problem du kan ha med din bil så smidigt som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg