måndag 30 maj 2016

Singlefest arrangementer

Alle artikler Single- arrangementer. Hvad skal du nytårsaften? En gang i mellem får jeg en idé – det kan være i forbindelse med andre arrangementer i Aarhus og København.


Eller et enkeltstående arrangementer. Events for singler i andre byer?

Minglr vil rigtig gerne lave events for singler i andre byer. Fantastisk arrangement at være en del af! En stor oplevelse at være et sted hvor vi alle er ens, nemlig singler. Jeg har været så heldig at finde min mand ved den første singlefest Gitte stablede på benene.


Kommende arrangementer Damhuskroen er altid fuld af gode fester og festlige lejligheder. Her kan du få et overblik over de fremtidige events hos Damhuskroen og klikke dig ind og læse mere om de enkelte events. Se detaljer om de enkelte arrangementer under Program og Medlemsevents.

Kom til en forrygende fest sammen med Nordsjællands festglade singler! Er du single, kan du møde andre singler i det virkelige liv. Check vores arrangementer i kalenderen. Opret dig nu og få gratis medlemsskab i dage.


Bliv herefter medlem fra kun kr. Med topproffesionelle orkestre der spiller forrygende musik for folk i alle aldre, lige fra 60er numre til de nyeste radiohit. Ved alle arrangementerne åbnes dørene. Pigernes Kro bliver lørdag den 18.


I år offentliggør vi datoerne lidt løbende på hjemmesiden facebook begivenheder og vi starter allerede med dette i løbet af denne weekend. Vi beklager ulejligheden Har du gemt et tidligere link i dine bogmærker, så husk at ændre det. Gå til herningfolkeblad.


Arrangeres i samarbejde med Su. Se anbefalede single dating sites og date idéer i Aalborg! Gratis tilmelding, nemt og hurtigt! Stor singlefest med spisning og husets DJ på Søvilla Kro.

Et weekendophold med ANS byder på både kultur og sjov, aktivitet og rekreation. Kernen i vores arrangementer er de populære singlefest -aftener fredag med ryste sammen aktiviteter og dans. Lørdag er der festmiddag, live musik og dans til ud på de små timer og natmad.


Vil du gerne rejse på ferie med andre singler med børn, kan du finde et stort udbud af muligheder i kalenderen. Se oversigten over, hvor du kan spise her. Så gælder det herefter om at finde den person som nøglen passer til.


En af de store fordele ved denne slags singlefest er, at man bliver smidt ud på dybt van og på den måde kommer til at lære mange andre singler at kende, ved at presse sine grænser ud over den normale datingform som en aften i nattelivet ofte kan være.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg