torsdag 12 maj 2016

Bonde söker fru deltagare

Bland årets kärlekskranka deltagare finns bland annat en 22-årig bonde som anordnat getyoga hemma på gården. Erik Ohlsson, en av årets kärleksbönder. Bonde söker fru ” har presenterats, – Det är lite speciellt. Då ska du självklart söka ! Frida dök aldrig upp och Simon berättade öppet om hur det krossat hans hjärta.


Fyra singelbönder hoppas hitta kärleken i årets säsong – läs om dem här!

Dessutom avslöjar vi vilka tre bönder som deltar i webb-serien Kärlek åt alla. Här har vi en barnkär kille! Alexander är full av energi och har många järn i elden. Han tillbringar gärna tid med sina syskonbarn till vilka han byggt en tågbana hemma i sitt eget vardagsrum. Mest av allt längtar han efter.


Det går också bra att söka genom att skicka in rörligt material för att charma en bonde. Eller ansöka via webbformulär här! Bilder på bönderna finns i bildspelat ovan.


Hänt har tagit reda på allt du behöver veta om dem, inklusive hur deras tidigare kärleksliv har sett ut.

Linda Lindorff berättar om dramat under inspelningen. Förra veckan friade Hannes Haraldsson till sin Susanna Karlsson i en kohage – och det blev ett självklart ”ja”. I programmet dejtar han flera kvinnor i hopp om att träffa den rätta. Nöjesbladet rapporterar: ”Men enligt uppgifter till Nöjesbladet är en av deltagarna inte alls där för att hitta kärleken.


Faktum är att han inte ens är singel. Paret har tre barn tillsammans och bor på gården i Klintehamn. Fredrik Holm och Therese Hall. Bildkälla: Stella Pictures.


Det blev en stor succé och resulterade i flera romanser och ett bröllop mellan Mikael Larsson och Marita Carlqvist som eftersändes i TV4. Nån kanske gråter på sin höjd men det är för att den ”blev sårad för fyra år sen”. Paradise hotel vet hur man gör det här, Bachelor vet hur man gör det här. Brevskrivare och bönder gör sig redo för midsommarfest. Romantiken hänger i luften och alla ser fram emot att spendera mer tid ihop.


Titta på, streama online tv, serier och filmer gratis. Vi som följt programmet genom åren vet vilken nervositet speeddejtingen på Sundbyholms slott kan skapa hos både bönder och brevskrivare. Det är både förhoppningar, förväntningar, ovisshet. I veckans avsnitt får tre av fyra bönder en kyss – sedan uppstår friktion mellan köttbonden Jimmy Olofsson och hans brevskrivare.


Ska vi rädda klimatet, spelar våra bönder en viktig roll.

Vi söker tio bönder till ett EU-projekt om hållbart lantbruk. En annan deltagare som blivit väldigt populär hos tittarna är Bonden Erik Nilsson. Se allt ni måste veta om honom i videon nedanför.


Det är det roligaste som jag varit med om, säger hon. Singel Josefin berättar bakgrunden till att hon vågade ta steget att söka till programmet. Jag har varit singel i några år och inte känt att det varit lätt att träffa någon. Vad tycker du om årets deltagare ? Gjorde bönderna rätt val? Bönderna är i full fart med att besluta om vilka sex kvinnor eller män de ska gå på gruppdejt med.


För två av bönderna slutar det i stället med att de spenderar natten med varandra. I år tvingas en av tv- bönderna uppleva hur det är att få sitt hjärta krossat. Vi får en stor sorg i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg