tisdag 3 maj 2016

Att hitta den rätta

Tänk att du verkligen lyckats hitta den rätta och är förälskad. När tiden sedan går upptäcker du att den sexuella koden inte helt stämmer mellan er. Men ni fortsätter att hålla ihop ändå för du är förälskad i allt annat med denna personen.


Sann kärlek handlar väldigt mycket om att tillåta den andra att vara precis som den är. Det är en härlig känsla att ge den acceptansen och det är respektlöst att inte göra det, då säger du att den personen inte duger som den är.

Börja med dig själv och hur du vill vara i en relation. Att träffa den rätta känns ofta som att ”komma hem”. Du får en känsla av att du har hittat det du länge letat efter och kan avbryta sökandet. Källa: Psychology Today. Den här artikeln publicerades ursprungligen på Femina.


Att hitta den rätta tweenietonenBonnier Carlsen, B. Säg att vi nöjer oss med ögonkontakt och att du i så fall ser tio nya människor i ögonen varje dag. Säg sedan att du har sextio år på dig att hitta den enda rätta.

Det ger drygt tvåhundratusen potentiella möjligheter att möta den enda rätta. Det tar tid att hitta den rätta. Att välja väggkulör kan vara lika svårt som att välja partner.


Detta konstaterade Nordsjö och tar nu hjälp av Tinder för att marknadsföra sin innovation Colour Tester, ett färgprov med inbyggd mini-roller som gör det enkelt att testa kulörer direkt på väggen hemma. Att du blir påverkad av biologin Den biologiska klockan är gammalmodig och oförstående i jakten på den rätta. Om man som kvinna vill skaffa biologiska barn med sin partner kan man känna sig stressad av att behöva träffa sin livspartner innan man är runt år gammal.


Våga utmana sig själv och andra. Att skapa en helhet och inte bara fylla en lucka. I förälskelsefasen är det lätt att man gör sig till och gör om sig för att verka så attraktiv som möjligt.


Kanske ljuger du om att du ÄLSKAR koriander bara för att imponera på den matgalne dejten. Men i längden är det förödande att rucka på sina egna preferenser och åsikter, för när du gör det dödar du din personlighet. Vi har nedaför samlat det nödvändiga man behöver veta. Du lär dig ganska snabbt att skilja ut doftfamiljerna från varandra, vilket förmodligen ger mersmak. När du lärt dig att du gillar till exempel noterna viol och kakao, är det enkelt att fråga i butiken efter dofter som innehåller just de två komponenterna.


Så hittar du till slut alldeles säkert den rätta , för just dig. Att du kanske inte kommer följa med mig hela vägen.

Hittills har det alltid varit ett kärt återseende vid bagagebandet. Tack för det min kära Fjällräven Kajka-ryggsäck. Vilka funktioner vill du ha på den ? Vad ska du ha den till? Vi gifter oss på stranden i Florida för att vi vill bjuda våra gäster på en riktig upplevelse vi eller dem aldrig kommer att glömma.


Det är mycket att planera inför ett bröllop utomlands, och för tillfället känner vi oss lugna, men det kan säkert svänga mycket under det kommande året och när det väl börjar närma sig. Då är det hög tid att börja leta brudklänning. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk på dig, att prova den ena fantastiska kreationen efter den andra är faktiskt bland det roligaste jag gjort!


Hur går det egentligen till? Häromdagen blev jag intervjuad i Ppå temat att hitta den rätta (jag lägger upp en länk på bloggen när det har sänts). Som alltid gillar jag att vända på saker och ting och när jag fick frågan om att hitta den rätta började med vända fokus från att hitta till att vara den rätta.


Men kvinnor är överrepresenterade i dagens och framtidens akademikerkullar. Många akademikermän gifter sig lika gärna med kvinnor utan högskoleutbildning, och de kan, i avsaknad av biologisk klocka, ta god tid på sig att hitta den rätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg