onsdag 4 maj 2016

Dedicare lön

Beställ Taxeringskalendern idag med Fri Frakt och Snabb Leverans! Vad kan Dedicare erbjuda? Som konsult hos Dedicare har du större valmöjligheter och ökad flexibilitet kring när, hur och var du vill arbeta.


Samtidigt behöver du som konsult hos Dedicare inte välja mellan flexibilitet eller trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär inom vård eller socialt arbete ska erbjuda båda delar. Dedicare är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Dedicare är ledande i Norden på bemanning och rekrytering inom vård och socialt arbete.


Vi erbjuder dig som vill bli konsult fler möjligheter, med ett brett urval av spännande jobb och uppdrag i många städer och flera länder. Kanske är det mer flexibla arbetstider som lockar? Jag ville ha allt, bra kontaktperson, spännande uppdrag, flexibilitet, frihet och en god lön. Efter att ha gjort en grundlig research bland bemanningsföretagen, föll valet på Dedicare eftersom de även har kollektivavtal med allt vad det innebär. Anna Wolmhag konsultchef, understryker vikten av att ha kollektivavtal.


Se alla kontaktpersoner här. Månads­ lönerna som anges avser grundlön utan ob, tillägg och andra ersättningar. Lönen från Dedicare bygger på en timlön som vi räknat om till att motsvara en svensk månadslön, utifrån 3timmars veckoarbetstid.


Jag känner en som jobbar för Dedicare , det är inte bra betalt (ok, inte dåligt heller - helt i linje med kommunens löner ). Jag har själv jobbat för ett bemanningsföretag - Prime Care - för mååånga år sedan. Jag hade 2kr mer per timme, än jag hade inom kommunen. Man ska komma ihåg att det krävs en hel del flexibilitet när man är sjukskötarvikarie i Oslo ― Berit Tromsdal, chef på Dedicare Nurse i Norge. Berit Tromsdal tycker inte heller att Dedicare tömmer Finland på behörig sjukvårdspersonal i och med att de erbjuder betydligt bättre löner. Ingen av våra vikarier har flyttat hit.


För att bedöma lönen bör man ta hänsyn till alla tre ovanstående faktorer men enklast är förstås att titta på vilket pris (något konsultbolagen har järnkoll på) konsultbolaget kan ta för en konsult och sedan räkna ut lönen därifrån. Att veta vad andra har för lön är bra inför lönesamtalet eller när du ska söka nytt arbete. Om det gäller ett nytt arbete är det viktigt att du inte kommer in på en för låg lön , eftersom det då kan bli svårt att komma upp i lön. Läs vad andra tycker om att jobba på Dedicare. Se löner och på vilka regioner Dedicare är upphandlade.


Gör en intresseanmälan för att jobba på Dedicare. Intresserad av ämnet Dedicare ? Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om Dedicare från Dagens industris redaktion. Bevaka ämnet för att hålla. Dedicare AB (publ) - företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar, koncernstruktur, m. Utöver bra lön , friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal med tjänstepension hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.


Dedicare lön

Till dina arbetsuppgifter hör att hålla medarbetarsamtal, sätta löner , vara aktiv i schemaläggning, arbeta med kvalitetsuppföljning, kompetensförsörjning (rekrytering av nya operativa medarbetare mm.) samt ansvara för funktionens leverans. I Norge er lønningerne generelt højere end i Danmark og resten af EU. Find ud af hvad du kan forvente at få i løn, hvis du flytter til Norge. Lön Socialsekreterare.


Lönestatistiken visar bruttolön per månad för en Socialsekreterare inom socialsekreterare. Välkommen till oss på Mix Medicare AB. Vi erbjuder bemanning och lediga tjänster inom hälso- och sjukvår främst inom Stockholms och Uppsala län.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg