måndag 16 maj 2016

Kbt högkostnadsskydd

Mindler är landstingssubventionerat och därför gäller frikortet. Träffa en psykolog utan väntetid. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Kbt högkostnadsskydd

Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Målet är att utveckla nya sätt att hantera och förhålla sig till problem så att dessa försvinner, minskar eller inte längre utgör ett stort hinder i livet. Du som privatperson kan nu blir erbjuden psykologkontakt och Kognitiv-beteendeterapi i Malmö via Regions Skåne och din vårdcentral.


Om du mår dåligt och känner att problemen har blivit för svåra och långvariga är du välkommen att boka tid hos mig! Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Välkommen till KBTgruppen! En privat mottagning i centrala Stockholm.


Handledning erbjuds till bl a personal som är utsatt för känslomässig belastning i sin yrkesutövning. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat.


Kbt högkostnadsskydd

Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Tillsammans har vi över års erfarenhet av KBT. Vi erbjuder samtalsterapi med kognitiv. Utvärdering av behandlingen görs före, efter och vid tremånaders-uppföljning. Då behöver vi ett skadenummer och en bekräftelse från din hemförsäkring alternativt att du sparar på dina kvitton och skickar in dem för att få ersättning från ditt försäkringsbolag.


Vi tar inte emot fler remisser. En del av de psykoterapeuter som har varit verksamma vid vår mottagning för psykoterapi kommer from årsskiftet att ingå i vårdvalet som enskilda vårdgivare. Vårt fokus är tillgänglighet med öppettider på kvällar och helger samt korta väntetider. En behandling hos oss fordrar ett aktivt samarbete mellan dig och din psykolog och gemensamma ansatser till problemlösning. Talar mycket bra engelska.


Oavsett var du bor eller om du har svårt att få tiden att räcka till, kan vi erbjuda modern och effektiv psykologisk behandling online på samma villkor som när du besöker vår mottagning. Min grundutbildning är socionom. Det finns mer information om mina utbildningar och erfarenheter under ”Om mig”.


Jag erbjuder psykoterapi, samtalsstö handledning och utbildning. KBTonline är en heldigital psykologmottagning som drivs av Psykologpartners, ett av Sveriges största psykologföretag. Vi har vårdavtal med landstingen i Uppsala, Örebro och Dalarna för landstingsfinansierad psykoterapi hos privata vårdgivare.


Kbt högkostnadsskydd

Vi kan också erbjuda psykoterapi till anhöriga och i vissa fall kan psykoterapi ske via privat sjukförsäkring, hemförsäkring och trygghetsrådet. Högkostnadsskydd gäller (frikort). Eye Movement Desensitization and.


Den här manualen är skriven av kliniker för kliniker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg