måndag 23 maj 2016

Tiamo väskor

På Boozt hittar du över 6märken. Utsökt formgivna väskor med tidlös elegans från Svenskt Tenns webbutik. Se säsongens utbud av väskor , solglasögon och paraplyer här. Väskor som fulländar din stil.


Komplettera och fullända din outfit med rätt väska.

Med rätt väska tar du din outfit till nästa nivå! Det finns inget som fulländar din outfit mer än en riktigt snygg väska. Mycket praktisk med många fack och med både handtag samt anpassningsbar axelrem.


Inköpt i mars för 4kr på Scorett Fältöversten. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.


Tiamo väska från scorett.

Vi har samlat marknadens snyggaste väskor på ett och samma ställe i kategorin damväskor. Frossa bland axelremsväskor, handväskor, ryggsäckar och resväskor från världens ledande designers. Här bjuder vi dessutom på stilsäkra tips inför valet av väska.


Köp snygga billiga skor och väskor online på have2have. Alltid säkra leveranser och fri frakt! Trendiga väskor till damer! Alla märken samlade på Boozt. Exklusiva Märken Online.


Stort utbud av väskor från toppmärken. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få rabatt på din nästa beställning. Just nu är det stor utförsäljning - Prisgaranti hos Sportamore Outlet! Finns i lager Coolpriser.


Kolla vilken snygging jag klickade hem för några dagar sedan. En axelremsväska med kedja i skinnimitation. Här är det någon som tagit väl hand om sin ögonsten!

Köp din nya outfit i appen. Har tittat många många gånger på denna väska. Har alltid dragit i den så fort jag sett den så nu var det på tiden att den fick följa med hem. Svart snygg väska i skinnimitation med en metallänk som axelband.


En ficka på utsidan och en ficka med blixtlås på insidan samt ytterligare två fickor på insidan. Kortetui Mini Briefcase Business Card Holder Kreditkortshållare. Fin väska med silver kedjor Mkt fint skick. Sveriges största loppis i mobilen.


Glansiga, svarta snakemönstrade remmar som är korslagda över foten, med en smal rem som k näpps runt vristen, stängd häl. Innersula i skinnimmitation med lätt mjuk uppbyggnad för extra komfort. TIAMO gör trenden tillgänglig för alla. Den här väskan som ni ser ovan har jag fått många frågor om.


Den är köpt på Scorett för mer än ett år sedan. Efterfrågan på den och den större modellen som jag också äger har varit stor, tänkte därför tipsa er om att den mindre modellen finns i butik nu! Så har ni varit på jakt efter en så åk förbi Scorett och kika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg