tisdag 31 maj 2016

Hur träffar man nya vänner som vuxen

Hur träffar man nya vänner i vuxen ålder? Den frågar ställer sig många. Att skaffa nya vänner som liten är däremot enkelt. Allt du behöver göra är att fråga om någon vill följa med och leka.


Som vuxna har vi istället format oss ett liv med vanor, intressen och erfarenheter. När man blir äldre kan det vara svårare att skaffa nya vänner.

Man träffar inte automatiskt nya personer i en skola eller i fotbollslaget. Så hur gör man för att skaffa vänner i vuxen ålder? Här är elva grymma tips på hur man får nya vänner , enligt forskning! Men låt oss nu inte fastna på det här med dina tidigare vänner. Här är tips på hur du kan träffa nya vänner ! Tacka ja till ALLA inbjudningar.


Det här tipset för tankarna till den halvroliga filmen ”Yes Man ” med Jim Carrey. Inte lika lätt som vuxen tycker många.

I vårt samhälle finns det sällan några naturliga mötespunkter för de som letar efter nya bekantskaper. Fler och fler upplever ensamhet och försöker råda bot på det men vet inte riktigt hur. Innehåll: Träffa nya vänner. Så fann vi vänner för livet 3. Jo, kom igång att kompisdejta! När man är liten räcker det med ett blygsamt hej och sen är man vänner , men när vi blir äldre tycks vänskapsrelationer blir mer komplicerade.


Vad är det som händer egentligen? Var på den resan mot det vuxna livet glömmer vi bort hur man hittar nya vänner ? Ingen tid för vänner ? Förr räckte det i princip med att ni bytte Pokémon-kort eller gillade samma kille. De sakerna kanske inte funkar lika bra idag – därför har vi listat sju smarta tips på hur du kan träffa nya vänner , även i vuxen ålder. När man går i skolan eller på universitetet är det inte så svårt att skaffa nya vänner.


Sen när man går ut i vuxenlivet blir det lite svårare. Men det finns sätt att blir bättre på vuxen vänskap. LÄS MER: Det går att drabbas av vänskap vid första ögonkastet. Ställ dina frågor om sex och samlevnad till sexologen Malena Ivarsson.


Gå med i Plus så kan du läsa samtliga frågor och svar i arkivet.

Jag upplever också att det blivit mkt svårare att skaffa nya vänner som vuxen. Upplever att bästa platsen är på just jobbet, som ju tyvärr gick bort för dig. Men annars (lite klyschigt) så är det på tex.


Sv: Hur får man nya vänner som vuxen ? Man är öppen, utåtrikta man pratar och är glad. Som jag är av naturen och jag träffar folk vart jag än är. Vårdcentralen, affären, väntrum, stranden, promena osv.


Vid två tillfällen har jag blivit utbjuden på dejt i väntrummet hos veterinären. Men samtidigt kan man inte visa sig svag heller, eller hur ? Sen vet jag inte, de flesta äldre (över 25) är väl måttligt intresserade av nya vänner. Beror alltid på vem man nu träffar ändå. Hur hittar man nya vänner som vuxen ? Du har lagt all tid på familjen under många år. Du kanske har separerat från din partner och samtidigt förlorat alla dina vänner.


Du har flyttat till en ny stad och känner inte en kotte. Ja, anledningarna kan vara många till att man saknar vänner som vuxen. Vi känner alla någon gång behovet av att träffa nya vänner. Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många. Men hur blir man vän med sina nya börjar prata illa om en kollega eller chef?


GoFrendly är appen för dig som vill hitta nya vänner. Som ny ska man alltid vara kollegan får en mer positiv. Har glömt hur man skaffar nya vänner , hur man är social.


Känner mig mest som världens tråkigaste just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg