torsdag 5 maj 2016

Lampkontakt hona

Skalade ändar som skruvas i lamparmatur. Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och. Lampproppar och uttag.


Används när lampan monteras på annat stäl. Det är ju inte helt ovanligt med FK som kommer ut ur rör och som det sen sitter en lampkontakt (hona ) på men hur tillåtet är det med dragavlastning på FK dvs enkelisolering? Jag skulle säga att detta är smådumt, eller tja, inte tillåtet alls och det bör monteras ett fast lamputtag istället.

Hur skall jag koppla in min lampkontakt ? Sladdarna ska skruvas fast till honorna. Sockerbit ska du inte använda dig av. Bara jobbigt att hålla i lampan och försöka skruva fast kablarna. På IKEA har vi genom åren samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet kring livet hemma och heminredning. Praktiskt och funktionellt, såväl som idéer.


När jag tog bort skyddskåpan från hålet i taket såg det ut som på bilderna. Vilka kablar skall jag koppla in i lamp- honan ? Bli medlem i dag Gör som nästan miljoner andra och ta del av erbjudanden samt förmåner när du handlar!

Köpinformation, leverans och returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till dagars ångerrätt eller öppet köp. När du valt dina taklampor och andra lampor, och ditt hem har den belysning som du vill ha, då kan. Belysningstillbehör så att du får ut det mesta av dina lampor.


Idiots Tree Felling Fails with Chainsaw Machine - Tree Falls on Head and House - Duration: 8:11. Du skulle ju kunna tillverka en egen övergång med en lampstickkontakt (hane) och en väldigt kort bit RKK och sedan en vanlig hona för stickkontakter. Men det kanske skulle blir en stor klump.


Då är det snyggare att klippa stickkontakten och sätta en lampstickkontakt. Re: Koppla in lampa etc. Svart är fas, blå är nolla, gröngul är jord.


Att du har en brun betyder att den sitter på fas, fast efter strömbrytaren. Precis varit och köpt nya taklampor. När jag öppnar kartongerna ser jag att sladden inte är ihopkopplad med lampan.


Från sladden kommer det en blå och en brun. Crimp, Rad(-er) at Farnell Sverige. TE CONNECTIVITY products. The document has moved here.


Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak.

Ska förlänga kabel från ett lamputtag. Uttaget sitter meter fel så ska skarva vidare så jag får det över bordet. När man läser så är alla regler luddiga.


Hade tänkt använda ekk eftersom den kan klamras. Jag går alltså från sockerbit till lampkontakt. Alltså borde ekk vara ok? Rkk hade ju varit bäst men den får jag ju inte. Välkommen att säga din mening på Ny Teknik.


Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som. På Biltema finns massor av el för hemmet: element, infravärme och ett stort utbud av prisvärda sladdar, grenkontakter och timers m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg