måndag 16 maj 2016

Nya vänner 50+

Nya vänner 50+

Vi vill att det ska vara enkelt och genomförbart att skapa nya kontakter och få nya vänner. Det ska inte vara några frågetecken. Det är lätt att tro att mycket av det roliga är förbi efter ungdomstiden, men det kan lika gärna vara tvärtom! Hitta nya vänner online på Bryt-Ensamheten.


Nya vänner 50+

Vi har bloggar, forum, chattrum. Kvinna år, söker nya vänner att träffa, umgås och resa med. Jag bor i nordvästra Skåne. Vi känner alla ibland behovet av att hitta nya vänner.


GoFrendly är en gratis vänskapsapp av kvinnor för kvinnor och hjälper dig att hitta din nya bästis! Här är sätt att skaffa nya vänner som vuxen: 1. GoFrendly matchar dig med nya potentiella vänner baserat på vem du är, var du bor, din livssituation och framför allt efter vad du letar efter i en vän. SeniorPorten är en social träffpunkt för alla som är 60plus. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.


Lär känna nya vänner , dela upplevelser, gå på lunchträffar, vandringar och ha trevliga samtal på dina villkor. Citypolarna gör det lätt att hitta nya vänner och bekanta. Träffas över en aktivitet inom ditt intresse. Jag är en trevlig kille som har flyttat till Nyköping, jag söker nya vänner. Har sambo så jag söker endast vänskap.


Söker vänner för att ta en fika på stan, promenader, prata om allt mellan himmel och jor träningskompisar, gå ut. Söker nya vänner , både manliga och kvinnliga, helst boende i Göteborgstrakten! Själv är jag en snart 80-årig kvinna med många intressen, t. Det finns 1tals dejting siter för singlar,men för oss som par finns det inget alternativ! Pratade om hur trevligt det vore med.


Hur skaffar man nya vänner som vuxen? Claudia Gård och Ulrika Lilja vill knäcka nöten med en ny kompisapp! Kikade in en snabbis redan i morse och ”träffade” dig nya , så välkomna vän Tarotstollan, så roligt att du anslöt dig till oss. Dagens ”plikter” blev avklarade i en dans, trots att regnet öser ner ute och det är grågrågrått när jag gladde mig åt att få sätta mig och skriva lite igen efter avklarat fixande.


En webbtjänst för tjejer som vill hitta nya vänner Här hittar du nya vänner i Linköping! Läs och svara eller skapa en egen vänförfrågan. Community för dig som vill lära känna andra 60plussare, dela erfarenheter och få exklusiva erbjudanden. Inget medlemskap, det enda du behöver göra. Jag är en 47-årig tjej som tycker om mysiga hemmakvällar, kolla på film, promenera, baka, fika på mysiga caféer, hitta på roliga saker med barnen.


Jag söker brevvänner som tycker om att skriva långa personliga brev och inte slutar efter några brev. Hoppas du vill bli min vän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg