måndag 14 september 2015

Tinder för vänner

Har du svårt att hitta nya vänner som delar dina intressen? Har dina nuvarande vänner tråkiga intressen? Då kan den nya appen Panion vara något för dig.


Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt. På senare tid har en app med möjlighet att träffa kompisar varit hett efterfråga och nu är den här.


Det är den amerikanska fotografen och entreprenören Melaine Aronson som ligger bakom kompis-appen Panion. Hon hade själv svårt att hitta vänner när hon kom till Sverige för tre år sedan och började därför bygga appen. Hur bra är inte det här då? Hur många inlägg från storbloggare har en inte läst om det här med att folk vill träffa vänner ? Och so far jag har inte hört talas om en app som kan erbjuda just det. Vina heter appen och finns att ladda ner på Itunes.


Tinder för vänner

Du måste också vara ok med att se grannar, vänner eller kollegor dyka upp i appen närsomhelst. Det finns inget val för att ”gömma sig” då bilden laddas. Som många brukar säga, det är ofta via sina vänner och bekanta man träffar sin partner.


Man laddar inte upp vad som helst för bilder. Oavsett om du lever ett helt galet liv med vänner , söta djur, träning eller utekvällar så spelar det ingen som helst roll om bilderna är dåliga. Vi är en klassisk frisörsalong med kreativa och erfarna frisörer med mycket hjärta och omtanke för våra kunder. Kom in och njut av en god kopp kaffe och välj bland våra härliga behandlingar.


Köp boken Koll på tiden ? AMF 1kronor brutto. Jag lever i fasa varje månad. Pengarna räcker INTE till mat hela månaden. Jag måste tacka mina vänner att de hjälper mig med mat, kläder, böcker, tidningar m m, Jag söker 4arbeten varje månad.


För övrigt arbetar jag som gratis-jobbare åt företag för att få färska referenser. Och att inte just du träffat rätt kan bero på en myriad av omständigheter. Men livet vi lever idag gör det utmanande för hjärnan att fokusera: det är så många upplevelser, uppdateringar och uppkopplingar att det kan bli knepigt för dig att bedöma vad som egentligen är viktigt. Hur ska du hinna med allt skola, vänner , friti motion och sömn? Hitta lägsta pris på Koll på tiden ? Inbunden) hos PriceRunner Jämför priser från butiker SPARA på ditt inköp nu!


Tinder för vänner

SeniorPorten är en social träffpunkt för alla som är 60plus. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Tinder är en djungel av guds nåde. Lär känna nya vänner , dela upplevelser, gå på lunchträffar, vandringar och ha trevliga samtal på dina villkor. Skickas inom 1-vardagar.


Tips för skola, friti vänner , sömn av Petra Brask på Bokus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg