onsdag 2 september 2015

Grenkontakt utomhus

Grenkontakt utomhus

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige.


Grenkontakt utomhus

Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Skogs- och trädgårdsmaskiner från kända varumärken. Grenuttag för utomhusbruk!


Detta 2-vägs grenuttag passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, terrasvärmare eller annat valfritt föremål. Den passar utmärkt att ha utomhus och har två gula lock för att täcka uttagen. Godkänt för utomhusbruk (IP44-klassat). Utomhusgodkänt grenuttag med självstängande lock och petsäkra samt jordade uttag. Fästögla samt hål för upphängning eller fast montering finns att tillgå.


Grenkontakt utomhus

Förläng räckvidden på dina eluttag och ordna plats för att ansluta fler produkter – med våra skarvkablar. Det är nästan alltid som de vanliga uttagen inte räcker till i dagens samhälle, och då finns det många grenuttag att ta hjälp av. Men det finns också många tillfällen för dig med terrass eller trädgård då du är i behov av att även ha grenuttag utomhus.


Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter.


Läs mer om Rustas användning av. Oavsett om du är inomhus, utomhus , i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Investera i ett förråd av skarvsladdar för både inomhus- och utomhusbruk. Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert el-användande.


Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Meddela mig när varan finns i lager. Med denna grenkontakt löser du enkelt problemet.


Med sin IP44-klassning är denna 2-vägs grenkoppling väl anpassad för utomhusbruk och du placerar den enkelt direkt i ditt vägguttag. Köp grenuttag billigt här! Bra utbud av grenuttag.


Nya produkter dagligen. Kontakta oss Fyll i din e-mail och skriv ditt meddelande. Vi svarar alltid så fort vi kan.


En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. Undvik att använda många grenkontakter i en följd då det kan ge överbelastning. Alla uttag utomhus samt i kök, dusch- och badrum samt källare ska vara jordade. I takt med att huset fylls med elektronisk utrustning krävs fler eluttag.


Det enklaste är då att skaffa en grenkontakt och snabbt se till att du har nog med uttag för alla dina prylar. Ström leds bättre i fuktiga miljöer än i torra. Var därför uppmärksam när du är utomhus och använd bara uttag, sladdar och elektriska verktyg som är anpassade för utomhusbruk.


Här får du tips om vad du behöver tänka på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg