fredag 11 september 2015

Älskade vän citat

Ta hand om dina vänner och behandla dem som du själv vill bli behandlad. Man behöver inte vara ensam, då de bästa vännerna alltid kommer att finnas där för en precis som man själv alltid kommer att finnas där för dem. En god vänskap är värd mer än guld och dessa citat om vänner kommer att bekräfta detta.


En god vän kommer alltid veta när du behöver ett lyssnade öra eller ett gott skratt. Vänner är som bra böcker: det är inte viktigt att det finns många, utan att de är bra” Citat om vänskap är ofta av anonymt ursprung, likt detta.

Många personer mäter sitt personliga värde i antalet vänner de har. Detta är dock ett misstag. Man bör leva sitt liv så man blir vän med döden.


Om jag hade en vän som jag älskade enbart för allt det han gör för mig och allt det han erbjuder mig varje dag, då skulle jag icke älska min vän utan enbart mig själv. För att älska min vän måste jag älska honom för allt det han gör för sig själv och ingen annan. Bara då älskar jag verkligen min vän.


Begåvade och älskade vän.

Du är en gåva till jorden och du förtjänar det bästa. Grattis på födelsedagen min vän. Jag är tacksam för din sanna vänskap. Hoppas din födelsedag blir lika fantastisk som du är!


Jag önskar dig evig glädje och lycka. Tack för att du är min bästa vän ! Dessa citat om kärlek är en spegel av andras tankar. Det kan vara tankar som du gå runt med. Eftersom dessa citat om kärlek ofta kan relatera till dina egna känslor och behov, kan de användas på många olika sätt.


Citat om att det är de små sakerna som bygger en stor vänskap. Riktiga vänner lämnar alltid spår. En syster är en vän , som kommer att vara där för evigt.


Hon kan göra dig ledsen, galen och glad. Genom att läsa dessa citat kan de hjälpa dig att se hur mycket du älskar henne och hur mycket hon älskar dig. De kan också hjälpa dig med att hitta ett sätt att visa henne din kärlek till henne, kanske genom att skicka henne dessa citat.

Att säga att du kan älska en person hela ditt liv, är som att säga att ett ljus fortsätter att brinna så länge du lever. Här är författarens bästa citat. Astrid Lindgren- citat vi aldrig glömmer. Hon lever vidare genom sina citat och böcker.


Testa om du vet vilket citat som kommer från vilken bok! Ni pratar med varandra varje dag och har en självklar plats i varandras. Ta till dig vad som står i dessa citat och fundera över relationen du har med dina vänner. Vill du vara en riktigt bra vän ? Ge din älskade eller bäste vän ett kärleksbudskap! Ordspråk och citat om kärlek och vänskap.


Här finns olika ordspråk och citat om kärlek som passar att skriva t ex på ett litet blomsterkort. Idag ger vi dig några citat som mänsklighetens största sinnen lämnat efter sig: ” Älska på alla sätt du kan, älska vem du än kan, älska så mycket du kan. Oroa dig inte över slutresultatet av din kärlek.


Mexikansk poet och författare– Kärlek är den oändliga känslan som allt kan ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg